返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2006-8-2 12:10 PM 發表
which match u wan bet???:lol
你唔係訓左咩:L
聽到買波又番生;P
原帖由 dororo 於 2006-8-2 12:12 PM 發表

比我la~
依句just me say!!!!!!!!!!!!!!!:Q:@
原帖由 ed_teck 於 2006-8-2 12:17 PM 發表

吾是。。去左食饭 :lol
下注紧要ma.. haha...
唔係馬後炮,我尋日都估雲達2:1 or 1:2 ,點知真係3球 2:1 ,都有2,3個版友中左波膽,不過講真波膽買唔過,小注玩下就無妨~
另外個場草蜢 vs利物浦 2:0  ,利物浦竟然輸人2球,雖然我都唔認為買ng過,但真係無諗過佢可以輸2粒咁差....:L
原帖由 livywong 於 2006-8-2 12:20 PM 發表

阿爺...買咩好呀??:victory:
未有新match投注,我地要睇準有信心的賽事,之後大大力落注victory:
原帖由 ed_teck 於 2006-8-2 12:27 PM 發表
乖孙,埋来看下。。:lol
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=7607&extra=page%3D1
哇正,dl先,我一定回~~:lol
hehe~~~~
:lol
這是由論壇系統自動發送的通知短消息。

您收到一筆來自他人的積分轉賬。

時間: 2006-8-2 12:26 PM
淨收入: 金錢 3800 元

附言: <周二--德聯盃> 雲達不萊梅 vs 漢堡 (5项盘口) 派彩~

詳情請點擊這裡訪問您的積分轉賬與兌換記錄。
原帖由 livywong 於 2006-8-2 12:30 PM 發表

要幾大力呀!!
我依d窮人,都係2,3千咁玩:victory::lol
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-2 12:25 PM 發表

你問阿爺係無用~
問B仔先係正路~:lol
阿爺都好有眼光,中左$900~~~~~~~handshake
原帖由 ed_teck 於 2006-8-2 12:35 PM 發表
我条数吾对啊。。
派少左。。。麻烦。。
^^
下,應該派1900 to u,係ng係只派左950???
原帖由 livywong 於 2006-8-2 12:34 PM 發表

分咗佢去買嘢食囉.......大佬,,,,:lol
分200俾你買六合彩,中左俾番200我~~~:lol
原帖由 ed_teck 於 2006-8-2 12:47 PM 發表
得950。。。等紧Sleepingzzz兄check...
一定睇少左你有一項,不過派彩好繁複的,有出錯唔出奇,我都錯左:L
原帖由 livywong 於 2006-8-2 12:52 PM 發表

使唔使聲援呀!!
梗係唔使la,人地又唔係唔改,咁多人投注,派彩員用成個鐘去統計好辛苦的,一定要體諒別人:Q:(
原帖由 livywong 於 2006-8-2 01:01 PM 發表

講吓啫....收到....:lol
乖la ,分$200你買希望~~:lol
原帖由 livywong 於 2006-8-2 01:05 PM 發表

thx...
點買架??
俾左你la~:victory:
好容易,好似佢地咁~過俾李嘉誠
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=7459&extra=page%3D1
hey hey~wait,50分 only u know???