返回列表 回復 發帖
   恭喜寶藍老板新年快樂~~~今日係你小登科大日子...恭喜晒
谢谢小飛機……
你可以成為我的好友嗎??
elfashley 發表於 2010-2-17 01:46 PM
喂! 寶藍老板, 點解你今日仲有時間上嚟架? 你唔陪住個老婆仔?

你又唔係囡, 我淨係同d女仔成為閨中密友存咋   
我已經搞好了一切!
好友你不當就算了我會物色新人選
elfashley 發表於 2010-2-17 07:17 PM
都唔使做好唔好友,有時間上嚟吹水都你一種緣份 咁快搞好晒,但老婆要照顧一世喎,冇得甩身
我會好好愛我老婆,不用你們操心啦!
在加拿大不用擺酒席之類的,加上老婆說不想花錢搞婚禮
所以登記後便完事了!
雖然我好想有一個如夢似幻的婚禮……
但是作為新任丈夫,應該乖乖當「妻奴」…… ...
elfashley 發表於 2010-2-17 09:48 PM
hi寶藍老板~~~今晚春宵一刻值千金呵,仲走上嚟架~~~~唔通阿嫂都上左嚟 不用擺酒會舒服好多啊,唔使好似做表演咁

再恭喜你啦,.哈哈
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Good.morning.寶藍老板
我老婆叫我唔好再亂花錢……
而家全身只有港幣二十元正!!!
話用黎買飯盒當lunch食!!
elfashley 發表於 2010-2-18 10:42 AM
但有其他美金或者加幣
Good.evening.寶藍老板小飛機來了
Good.evening,小飛機飛來了!
elfashley 發表於 2010-2-21 08:04 PM
哈哈哈...我周圍飛
我突然想起小時候被欺負得想自殺的事了……
以前,因為我長得不像男生,所以被幾個出了名「講人是非」的女生取笑
說我和Victor (坐在旁邊的男生)戀愛,說我是gay……
那時我很傷心,更不敢上學
更不想面對victor, ...
elfashley 發表於 2010-2-21 08:18 PM
小時候的事,我好多都忘記了
morning寶藍老板
早上好,寶藍老板
morning寶藍老板
老板今日忙嗎?
處理公事後便空閑了,我还要喝老婆的愛心湯水!
趁老板还未出來趕快喝掉!怎麼今天的湯特別甜?
elfashley 發表於 2010-2-24 07:54 PM
寶藍老板係度晒幸福
morning寶藍老板