返回列表 回復 發帖

波 子 終 於 比 呀 媽 打 Pat Pat 啦

波 子 咬 壞 了 我 的 電 話 線 ,我 隨 手 拿 起 了 烏 蠅 拍 打 了 佢 Pat Pat一 下 後  ﹗跟 住 叫 佢 都 唔 理 我 ﹗

評分次數

• k23bb

做咩打人喎~~~~(幫波子的設計對白)

評分次數

• k23bb

樓主係咪衝動咗啲呢!

評分次數

• k23bb

有性格
well done
今天的我不是昨天的我,我溶入黑夜;並將喜悅遺忘
做咩打人喎~~~~(幫波子的設計對白)
huhut6432gj 發表於 2010-5-7 06:53 PM
哈 哈 ~我 都 知 道 佢 個 心 係 諗 呢 一 句 ﹗ (你 睇 下 佢 發 緊 我 脾 氣 個 樣 )
樓主係咪衝動咗啲呢!
leeyp100 發表於 2010-5-7 09:15 PM
我 幾 日 唔 聽 到 電 話 響 ~見 佢 鬼 鬼 鼠 鼠 躲 係 梳 化 後 面 ~先 知 道 佢 揾 我 條 電 話 線 練 牙 功 ﹗ (初 初 揾 條 幼 身 嘅 來 試 )
跟 住 就 向 我 個 電 腦 線 咬 左 兩 啖 啦 ﹗ 見 到  咁 嘅 情 形 ﹗ 用 烏 蠅 拍 打 佢 已  經 好 輕 手 啦 ~~佢 個 pat pat 都 未 開 花 ﹗

評分次數

• k23bb

有性格
well done
playlord 發表於 2010-5-7 09:39 PM
no no~~玩  性 格 會 比 呀 媽 打 多 幾 下 架 ﹗你 以 後 仲 敢 唔 敢 ﹗ 快 d 答 我 呵 波 子 ﹗  
係喎~我記得好似要買嚿磨牙石俾佢磨牙,你試試問問寵物店

評分次數

• k23bb

想必你打波子Pat Pat 很難過!波子ㄧ定傷心死了吧!
係喎~我記得好似要買嚿磨牙石俾佢磨牙,你試試問問寵物店
dxb 發表於 2010-5-8 10:22 AM
我 一 早 買 了 舊 磨 牙 石 比 佢 (睇 落 去 有 d 似 磨 刀 石 ) 但 係 波 子 望 都 唔 望 一 眼 哩 ﹗
想必你打波子Pat Pat 很難過!波子ㄧ定傷心死了吧!
k23bb 發表於 2010-5-8 07:51 PM
佢 有 掛 ﹗ 被 我 打 完 後 好 似 唔 順 氣 咁 ,眯 埋 係 個 窿 度 唔 見 人 囉 (有 d 似 細 路 仔 )
我 一 早 買 了 舊 磨 牙 石 比 佢 (睇 落 去 有 d 似 磨 刀 石 ) 但 係 波 子 望 都 唔 望 一 眼 哩 ﹗
maye2328 發表於 2010-5-8 09:47 PM
咁底死~唔通電線好味D 我諗你第日放佢出黎要望到佢實一實喇~有無咬你D拖鞋呀?
其實可以試下拿d 沒有用的電線給它咬啦
今天的我不是昨天的我,我溶入黑夜;並將喜悅遺忘
12# dxb
咬 拖 鞋 ﹖ 佢 有 呀 ﹗ 佢 每 對 拖 鞋 都 咬 兩 啖 好 似 試 味 咁 ,特 別 中 意 我 老 公 個 對 ,唔 知 係 唔 係 佢 對 臭 d 呢 ﹖
13# playlord
我 老 公 有 諗 過 丟 條 唔 用 嘅 電 線 比 佢 發 牙 痕 架 ﹗ 但 我 心 諗 比 波 子 誤 會 佢 自 己  拿 了 Permit 咪 死 ﹗ 佢 唔 識 分 邊 條 咬 得 邊 條 唔 咬 得 嘛 ~