返回列表 回復 發帖
好奇怪,其實拿斯尼在曼城的表現很低迷,新東家高居積分榜首位,貌似都是極具創造力、腳法秀麗的進攻中場大衛司華的功勞居多,反而拿斯尼則毫無建樹,好像溶入不了球隊,諷刺的是可能他對曼城的踢法或是人員結構方面還不適應吧!

評分次數

• go2david

可能系好似法比加斯响巴塞甘,须要时间来容入球队,但人地法比已经在正选拥有一席之位,而拿斯尼就相反。人走拒又走,如果留落来帮阿仙努既话,保证好过依家,最起马首发一定榜上有名啦!

評分次數

• go2david

同意樓上,可能大衛司華的表現實在太出色,自然成為中場重心人物,而拿斯尼重未習慣從阿仙努重心變成輔助的角色,踢法上需要調整配合,實在要花時間去適應,不過曼城人材輩出,領隊有無耐性等佢調整就難講!

評分次數

• go2david

大佬, 留廠人工同曼城俾佢傳聞成倍有多, 兼且牌面上爭標能力曼城較好, 要走都唔怪得佢。

評分次數

• go2david

始終球員生涯時間短而有限, 球員除要贏得錦標, 更加想搵多D錢, 人之常情。
大家来玩下咕波游戏啊,不过讲明先,无奖送嘎!

我咕阿仙奴主场输波(我都吾想,但都系现实D好)。比数1-3。点解呢?因为迪猪猡会首发中坚
大家来玩下咕波游戏啊,不过讲明先,无奖送嘎!

我咕阿仙奴主场输波(我都吾想,但都系现实D好)。比数1-3。点解呢?因为迪猪猡会首发中坚 ...
mysteryray 發表於 2012-2-25 01:50 PM
我同你一樣,都好想阿仙奴贏,但過唔到自己理性哩關.....
我估0:3............會5會有D過份

今晚北倫敦打比大戰, 見咁多槍手響度就同大家玩兩個遊戲先(有獎金):

遊戲1 : 估比數
遊戲時間: 由此帖開始到今晚21:30比賽開始前
玩法: 預測主勝, 客勝或打和及比分即可 (回帖格式: 參加估波遊戲: 阿仙奴勝 3:1)
獎金:
猜中比數者每位可得TVB$ 300,000
猜中那隊勝出(或打和)但不中比數者每位可得TVB$ 100,000

此遊戲歡迎所有會員參加

遊戲2 : 傾波經有錢收
遊戲時間: 由今晚21:30比賽開始到比賽完場
玩法及獎金: 各位槍迷可於比賽時盡情吹水講波經, 傾得精彩,投入者每人可得獎金TVB$ 100,000 - 1,000,000不等!

此遊戲歡迎所有會員參加唯獎金多少將由
各位的言論內容及過往於阿仙奴區的投入程度而決定, 即是說就算閣下今晚的言論如何精彩, 如果之前都不曾於此區活躍的話抱歉都不可能得到最高獎金!! 獎金多少將由本人決定,大家不得異議.

每人只可參加以上遊戲各一次
嚴禁分身參加, 如被發現,可能受禁言/禁訪處分!!

祝各位好運!!!

評分次數

• HIDE

畸形人類研究科
19:00 - 23:00 去左踢波,傾唔到
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
咁唯有下次先啦, 曼聯迷
畸形人類研究科
HIDE
賽果: 熱刺勝 (0:2)
hide曾說過:
咁唯有下次先啦, 曼聯迷
go2david 發表於 2012-2-26 16:16
唯有返黎睇精華,留返份獎金2比我拎
hide曾說過:
我又玩:
阿仙奴勝3:1
畸形人類研究科
我估 2:2 
我希望我估错,最终都希望枪手赢波...
我又玩:
阿仙奴勝3:1
go2david 發表於 2012-2-26 04:22 PM
你又玩?重要係阿記贏到3比1?.....好啦,咁你中左我比300000你^0^
岩岩睇返報紙..........哩個波膽竟然係14倍喎,反觀主隊3比1係18倍.........覺5覺都好怪下~

不過今晚有野搞,我唔可以一起吹水啦..........