返回列表 回復 發帖
【針對華裔居民】列治文碰瓷大哥惊現高貴林 繼續頂風作案!

http://i ...
manyiu 發表於 2018-11-30 01:50 PM
为了钱,什么绝招都想得出
水果食起上來都可以貴架
lhy92725 發表於 2018-11-29 09:56 PM
香蕉苹果橙又几贵播?  超市唔会比$2.00 以上一个牛油果噶
你都有聽
CC517 發表於 2018-11-29 11:00 PM
用手机听
我時間好難同香港時間夾到, 你知到半夜放音樂你聽, 日間節目精采些嘛 ! 好多謝你 !
manyiu 發表於 2018-11-30 09:56 AM
澳洲快两粒钟遮
安裝個行車記錄相機 ! 有証據在手, 告佢忝呀 ! 係溫哥華~ Richmond 發生; 以下呢個碰瓷哥, 係人都認得佢 !

A9GT4ywJ4ow
manyiu 發表於 2018-11-30 10:06 AM
车录影机有角度噶
貓e 11月又要bye bye了

有沒有想念我的外賣

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/da3941c6a27cb04e5aa9895c5eee80dc/5CA7A31D/t51.2885-15/e35/45984771_350885452311310_5533186684863427560_ ...
BeiDouChef 發表於 2018-11-30 03:06 PM
你去邊呀?想念你,唔要外賣都得。
外星貓E生
唔係我影....加拿大~ 明報有登呀 ! 上哂 Youtube ! 我嗱嗱臨把屋企d車安裝哂 行車記錄儀 !
manyiu 發表於 2018-11-30 01:44 PM
你都好醒
外星貓E生
靚女梗醒啦
條骨都無佐lu
澳洲快两粒钟遮
大啦叭 發表於 2018-11-30 07:18 PM
我度差 16粒钟呀 ! 你笑得好奸呀 !
喇叭师傅好少笑到呢个样嘅
條骨都無佐lu
车录影机有角度噶
大啦叭 發表於 2018-11-30 07:21 PM
買嗰好D, 俾多少許錢, 高清+闊角度 ! (需要係夜晚都睇見前車嗰 車牌號碼, 呢樣最重要! ) 我嗰 dashcam 幫左我兩次, 一次係有架車從後衝上+ cut in. 另一次 有架車係嗰小路口衝出黎, 我當時係大路直線行車+行最左嗰 lane , 佢係右邊打橫越過兩 lane 斬過黎 ! 避唔切 ! 好釆我係 BMW 粉絲, 我架車大過佢架車, 感覺唔係好震動, 否則......(對方架車係凌志 RX350 ) ! ICBC 睇左嗰影片, 無需要人手驗車, 對方 100% 錯 !  
靚女梗醒啦
lhy92725 發表於 2018-11-30 09:56 PM

靚貓貓, 你唔好玩我啦 ! 我驚死呀 !
貓E 12月好
貓E 12月好
sBJllLGVnUs
BeiDouChef 發表於 2018-12-1 12:54 PM
梗好啦!貓月
外星貓E生
買嗰好D, 俾多少許錢, 高清+闊角度 ! (需要係夜晚都睇見前車嗰 車牌號碼, 呢樣最重要! ) 我嗰 dashcam 幫左我兩次, 一次係有架車從後衝上+ cut in. 另一次 有架車係嗰小路口衝出黎, 我當時係大路直線行車+行最左嗰 ...
manyiu 發表於 2018-12-1 12:48 PM
錢係值的比嘅
外星貓E生