返回列表 回復 發帖
维迪见黄……
原帖由 ljw1982 於 2007-12-4 04:42 AM 發表

哈哈哈!早餐也做好啦!
讲到早餐我的肚子又打鼓啦!:onion03:
还是1-0啊!:onion03:
速食面呢家野係睇波必备嫁啦
42分钟了,依旧係1:0
原帖由 rivaldoliu 於 2007-12-4 04:40 AM 發表
今日曼联中场中路用的系anderson而不是状态一般的卡历克
朗尼则是伤愈复出与tevez拍档打箭头
中场则是giggs、anderson、夏格维斯、CR7
后防则是艾华、维迪、rio、brown
门将云达沙 ...
我觉得这样会好一点啊!
如果放Carrick的话,那就进攻球会比较少一点啦!
V15 中黄牌啦!好粗啊!:024:
差D 1:1了,好彩佢顶得唔靓!
真好彩啊!
FULHAM的前锋这样的球也不能进啊!
不能进也只少要给V1有一点东西做麻!:onion31:
原帖由 ljw1982 於 2007-12-4 04:45 AM 發表

我觉得这样会好一点啊!
如果放Carrick的话,那就进攻球会比较少一点啦!
V15 中黄牌啦!好粗啊!:024:
我觉得如果到咗60分钟曼联依旧係1:0的话,最好就将朗尼换落嚟了,刚刚伤愈个态未係100%,而且打箭头危险较大,刚刚复出又伤就唔好啦!
刚刚CR有球精彩的边路突破,可惜中间没人跟进到位
补时1分钟
原帖由 rivaldoliu 於 2007-12-4 04:44 AM 發表

速食面呢家野係睇波必备嫁啦
哈哈哈!原来是速食面!:onion31:
不过我看完还要去睡一个钟!才吃早餐啊!
tevez呢球试一脚
对方龙门脱手
凭借CR的入波,曼联1:0领先
半场完啦!还是1-0啊!:024:
尽管拿唔到欧洲足球先生,但係CR的心情明显没受到太大影响
原帖由 rivaldoliu 於 2007-12-4 04:51 AM 發表
尽管拿唔到欧洲足球先生,但係CR的心情明显没受到太大影响
哈哈哈!那当然啦!我看他明年要拿麻!:014: