返回列表 回復 發帖
原帖由 ljw1982 於 2007-12-4 04:53 AM 發表

哈哈哈!那当然啦!我看他明年要拿麻!:014:
出年拿唔拿到就要睇葡萄牙行得几远啦
刚刚睇返CR国脚原来系凌空抽射,靓波啦!
宜家播紧一Dgiggs的老片段
真係值得回味啊
giggs着到咁正,真係几靓仔啊,怪唔得据说当时辣妹系先中意giggs嫁啦
原帖由 rivaldoliu 於 2007-12-4 04:54 AM 發表

出年拿唔拿到就要睇葡萄牙行得几远啦
刚刚睇返CR国脚原来系凌空抽射,靓波啦!
那粒真是个好球啊!
依我看葡萄牙只少能进到四强啊!:014:
原帖由 rivaldoliu 於 2007-12-4 04:58 AM 發表
宜家播紧一Dgiggs的老片段
真係值得回味啊
想当年他真是个风之子啊!:014:
tevez上半场4脚射门两脚中目标外加一次越位,个人觉得佢发挥得未算太好
响朗尼未係100%的情况下,佢应该承担更多的攻击责任
刚刚看到两位美女!:onion10:
奥沙换咗边个呢?
O22 换 E3 啊!
不知道是不是injured 呢?
奥沙换咗艾华?
原帖由 ljw1982 於 2007-12-4 05:05 AM 發表
O22 换 E3 啊!
不知道是不是injured 呢?
希望没伤啦,曼联左后位没合格的替补啊
原帖由 rivaldoliu 於 2007-12-4 05:05 AM 發表
奥沙换咗艾华?
是啊!:014: :014:
不知道FULHAM的那个韩国人能不能上场呢!
原帖由 ljw1982 於 2007-12-4 05:00 AM 發表

那粒真是个好球啊!
依我看葡萄牙只少能进到四强啊!:014:
要睇下佢地走唔走到好线啦
不过史高拿利接受葡萄牙后,葡萄牙进步好大
欧洲杯亚军,世界杯4强,今次估计4强仲係好大机会,但係如果唔能够带领葡萄牙走得更远,CR仲係好难拿到的
毕竟下年的评选准则,好大程度上戏睇欧洲杯的表演
CR好勤力感返嚟截断咗对方的传球
原帖由 rivaldoliu 於 2007-12-4 05:06 AM 發表

希望没伤啦,曼联左后位没合格的替补啊
那就是罗!Heinze走了,还有S27也伤了!
那好像没有左卫的替补啦!