返回列表 回復 發帖
J神午安,突然間又有錢收,真係唔日日嚟行吓,一定執少好多喇
多謝晒J神
金石良 發表於 28/10/2013 03:04 PM
言言執少好多咗
認真睇真啲真係又真係
得閒嚟蛇王下,唔得閒就抽啲時間嚟蛇王
lckiong 發表於 2013-10-28 02:43 PM
小強兄可抽時間出來都要蛇王, 我就有時間就可蛇到唔蛇, 有嘢做,忙起來時,想抽點時間蛇都無得蛇,真是...
小强每日的主要工作就是蛇王,其他都是兼职
條骨都無佐lu
小强每日的主要工作就是蛇王,其他都是兼职
lhy92725 發表於 28/10/2013 03:07 PM
邊有咁誇張啦,電腦就系面前,click幾click入嚟蛇王下都唔使30秒啦
認真睇真啲真係又真係
登記特別小遊戲:只要在我發該帖時間至17:30前本館報到,
就可每人每位可得2百萬小利是一封

發帖注意:
例:登記特別小遊戲,報到站(發帖就可,只是發純內容就可,其它內容及公仔唔好加入,否則唔會有小利是):03 ...
timmaxsing 發表於 2013-10-28 01:40 PM
咁都得?J神,你真好嘢
局部區域潛水中...
登記特別小遊戲,報到站
局部區域潛水中...
我都有追海賊王
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
昨天波區共買4億,贏共15多億,FULL了我自己户口及只是一個存錢户口嗎,所以今天開三個遊戲給本館來吹水朋友玩下拿千萬獎金,分享下喜該悅囉,
问题系click几下就到收工时间咯
條骨都無佐lu
我都有追海賊王
HIDE 發表於 2013-10-28 03:14 PM
高級版主來臨本館,多謝多謝,我都有睇過幾集海賊王,加上H.K今期7仔換海賊王公仔,所以一想起一光,就成立了海賊專題會館囉,多多支持
高級版主來臨本館,多謝多謝,我都有睇過幾集海賊王,加上H.K今期7仔換海賊王公仔,所以一想起一光,就成立了海賊專題會館囉,多多支持
timmaxsing 發表於 2013-10-28 15:19
你都追下,套漫畫幾好睇,唔係一般既漫畫,好多野可以學到
hide曾說過:
登記特別小遊戲,報到站
登記特別小遊戲,報到站
hide曾說過:
昨天波區共買4億,贏共15多億,FULL了我自己户口及只是一個存錢户口嗎,所以今天開三個遊戲給本館來吹水朋友玩下拿千萬獎金,分享下喜該悅囉,
timmaxsing 發表於 2013-10-28 03:14 PM
你真係造福咗好多嚟聞百勝
局部區域潛水中...
登記特別小遊戲,報到站