返回列表 回復 發帖
仲未聽第六第七集呀.. 不過唔係咁like有人死...
, Z9 s/ b# L. Z/ Ttvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-17 01:34 AM
www3.tvboxnow.com( L5 s) ~% l% U3 S1 G% Q4 C
哈哈...我啱啱聽咗一半、睇咗一半啦,睇呢兩集時香港打大風呀。
5 u6 B' C9 t, x- V8 w5 T( fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 ( L1 g' H) o6 l/ H6 S/ }
無架啦,無架啦,大哥繼祖死咗後短時間內冇重要角色瓜啦啩?公仔箱論壇7 \/ J6 S; Q8 s6 [: D
+ J. |% {) z/ _
唉吔,杜蔘啱啱先喺死囚室「吔」咗人哋隻斬頭雞咋喎,咁即係......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ N& [( S. n3 |( o- W
* a& F  M) _3 M" E0 {4 n% W" T; B
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
潘志文都好似好耐無做香港劇集
7 ?5 e: V2 E0 |" O; d公仔箱論壇kkchau 發表於 2014-9-17 02:49 AM
/ Z2 y( K( e% x. @6 s8 j8 M7 |9 b$ Y1 c( jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀,好耐冇見「潘翁」啦。
# I5 c2 U* E) J$ X9 z% r
! m9 H1 v/ |: Q- o' B* ^tvb now,tvbnow,bttvb《大地恩情之古都驚雷》飾容亨8 n# i1 B4 K/ ]- i- m& |; z
很不错的一部电视剧
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。 ...
8 p/ A7 k  {9 d* Ytvb now,tvbnow,bttvbrosabobo 發表於 2014-9-18 05:07 AM
" ~; [) n! ]: z3 V0 J$ B: ?$ KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 l  l: w7 E: T( ?tvb now,tvbnow,bttvb同意,所以我咪話佢係演杜佳期嘅不二之選囉。
很不错的一部电视剧
4 F7 O4 A" T7 j8 H) H: _www3.tvboxnow.com清晨一边 發表於 2014-9-17 08:20 PM
/ E, Y# T/ i% ]2 H4 H9 b9 v2 u慢熱啦,應該係越來越多人睇架啦。3 L5 s0 U4 P4 o3 Z3 a0 J- l
1-5集平均收視23點,最高28點。
看了几集, 还可以。最好越做越好。给我们看多一点好戏。
嘉欣BB做戲真係唔錯
5 M9 i( P8 R8 I6 i# MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。演技真係好好
熟女嘉欣
嘉欣BB做戲真係唔錯
1 M6 L; l6 X, @+ {+ ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。演技真係好好
7 G9 x% Z* F" P' u7 C& {www3.tvboxnow.comyimmh2014 發表於 2014-9-19 07:49 AM
; l. [# x' ?; G, O: G# L9 G6 [6 l
我暫時比嘉欣78分,但隨劇情發展應該仲有得加。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-19 03:30 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb+ C& x% Q, Y* @1 H1 @6 N
公仔箱論壇2 {% T3 E. k7 M% t
熟女嘉欣
6 D5 D! W0 L$ R8 w+ O3 _: uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。joeb66 發表於 2014-9-19 11:33 AM
8 f) I3 Y" \. y- a) Z' ^# P, D* awww3.tvboxnow.com哈哈......咁快就「熟咗」。
* ~' K; {+ i) w( J+ L不過,正如我前日講,30頭真係女演員嘅最黃金時期嘅開端,希望BB好好掌握佢嘅黃金十年啦。
" M) @  Q6 m2 \3 u/ \tvb now,tvbnow,bttvb
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?tvb now,tvbnow,bttvb4 q' O6 ~) i- `" E; ]$ w/ G$ D
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 m' f4 g9 u1 D  C4 H* u
順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明有幾奸.. 佢地有乜理由心底裡仲會覺得佢個女許君約對佢地咁忠誠呢?? 更何況莊繼宗同表妹相處時應該知道個表妹係幾有機心先至得架嘛... 人性根本無可能會分得咁清楚... 爸爸奸.. 係人都唔會太接受佢啲仔女係忠嘅.. 除非佢啲仔女表現真正為人係正直喇! 但許君約表現得唔係喎! 就好似香港警察入職前都要check埋家庭背景喇!
9 @2 `0 Q' |3 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ `0 u1 g. A7 c
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?
3 j1 U- E. f, S4 \+ p% q
! t, n# O2 C7 A  jwww3.tvboxnow.com順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 ...www3.tvboxnow.com( {/ {: m/ U! C( z& G4 ]
大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
5 B8 j- k  C6 n, b" y! N& O唔! 好詳細嘅人格分析啊。
* G: Y# a  K( B4 G, q
: J, z3 f3 r# T. c, ~; m8 uwww3.tvboxnow.com其實,劇裡面類似細佬你舉嘅唔合理人物個性及表現我都覺得有幾個,不過而家整理緊,希望可以夾埋你嘅example,下週可以喺主帖正式討論。
3 `8 N5 Y8 T9 H2 [2 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其他網友都可以提供見解架。
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?& T; b; [  J- i
tvb now,tvbnow,bttvb' A" j2 P! I3 ~+ a
順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 ...www3.tvboxnow.com7 ~/ f' d8 `+ I1 _+ k) j
大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
9 u9 a  z% P4 Y# P- F: P) wwww3.tvboxnow.com咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% {7 X  h: Z- T% d- f
的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- B7 ~6 V+ J5 f; @

( B* _- e/ g% ftvb now,tvbnow,bttvb
好好睇! 特別係主題曲和結尾曲, 係我每睇一集必听. youtube再每天必听嘉欣既大愛. 張德蘭都大過我咯仲咁好氣, 把聲同以前冇勿點變, 我覺得幾好!