返回列表 回復 發帖
小强今日未见人
條骨都無佐lu
仲欠一票之麻. 梗有人投既.
得13人
blacker14tt 發表於 2014-9-11 08:42 AM
夠啦
型 英 帥 靚 正
J神兄負責買早午晚餐. 車車負責斟茶遞水.
pknoface 發表於 2014-9-11 10:31 AM
貓貓負責揼骨, 125負責搞笑, KK負責下午茶, 武當KEN負責保安.
型 英 帥 靚 正
咁你負責咩??
咁你負責咩??
blacker14tt 發表於 2014-9-11 02:32 PM
我負責車車嘅夜晚生活.
型 英 帥 靚 正
请食宵夜定劈酒啊
條骨都無佐lu
宵夜劈酒之後嘅生活
型 英 帥 靚 正
大家作息時間/時區唔一樣,好難同時一齊嚟衝,
HK/內地月頭係假期,馬來只有5號假期補6號星期一,
放工返到去屋企有時又多嘢做。

除非係星期三咁一日假唔上唔落,出去玩又時間唔充足,留系屋企又閒,咁就可以衝
認真睇真啲真係又真係
大家作息時間/時區唔一樣,好難同時一齊嚟衝,
HK/內地月頭係假期,馬來只有5號假期補6號星期一,
放工返到去屋企有時又多嘢做。

除非係星期三咁一日假唔上唔落,出去玩又時間唔充足,留系屋企又閒,咁就可以衝 ...
lckiong 發表於 2014-9-11 05:29 PM
9月30日
型 英 帥 靚 正
9月30號衝貌似好D。
之前的紀錄, 前5名吹水王
http://www.tvboxnow.com/thread-3082931-81-1.html

請 tvbkk123,  blacker14tt, chan200308, lhy92725, gracechanstuart 在9月30號 post 多DD! 最好雙倍la! 陳大傻最少post 2000帖!  
http://www.tvboxnow.com/thread-3082931-81-1.html

請 tvbkk123,  blacker14tt, chan200308, lhy92725, gracechanstuart 在9月30號 post 多DD! 最好雙倍la! 陳大傻最少post 2000帖!  :cra ...
Pedestrian_A 發表於 2014-9-12 04:19 AM
post一野先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
型 英 帥 靚 正

請 tvbkk123,  blacker14tt, chan200308, lhy92725, gracechanstuart 在9月30號 post 多DD! 最好雙倍la! 陳大傻最少post 2000帖!  :cra ...
Pedestrian_A 發表於 2014-9-12 04:19 AM
咁多吹水王起度, 一於衝10000帖啦。

J神兄(吹水王)  - 負責2000帖
貓貓(吹水王)  - 再負責2000帖
陳兄(超級吹水王)  -負責3000帖
車車(地頭蟲) - 要負責2000帖
其他既人就負責最后既1000帖

目標一定能達到!
咁多吹水王起度, 一於衝10000帖啦。

J神兄(吹水王)  - 負責2000帖
貓貓(吹水王)  - 再負責2000帖
陳兄(超級吹水王)  -負責3000帖
車車(地頭蟲) - 要負責2000帖
其他既人就負責最后既1000帖

目標一定能達到 ...
pknoface 發表於 2014-9-12 07:21 AM
我負責嘅部分, 減一個零得唔得??