返回列表 回復 發帖
J神兄公司除咗你係吹得之外仲有幾多位? 同佢地训練定都好喎. 啲女人就多口水既, 班埋啲女同事黎. 連其他部門既都可以聯絡下喎.
pknoface 發表於 2014-9-12 11:42 AM
這種行為唔要得
衝4000活動贊助費blacker14tt2014-09-12 11:33 AMTVB 600000000 元積分轉出
timmaxsing 發表於 2014-9-12 11:33 AM
邊個允許你比錢我?? 我就爆啦
,我公司係做公職工作,何況這裡又管理人員,邊會做違規嘢,
timmaxsing 發表於 2014-9-12 11:29 AM
btw, 尋晚我見到有HK朋友係FB鬧港鐵delay冇係閘口度通知大家 (廣播 or 跑馬燈 etc), 要去到月台先知道
不過HK人真係好勞嘈, delay 8min都要鬧
blacker14tt 發表於 2014-9-12 11:53 AM
超級活動,加碼每帖送多D,幫你快快散金
blacker14tt 發表於 2014-9-12 11:53 AM
J神兄又係既, 比錢前要check下吖嘛, 點解唔先比黎我度呢? 即使到時我唔一定會還但點都唔會話爆啦.
btw, 尋晚我見到有HK朋友係FB鬧港鐵delay冇係閘口度通知大家 (廣播 or 跑馬燈 etc), 要去到月台先知道
blacker14tt 發表於 2014-9-12 11:55 AM
到時玩遊戲衝10000帖嗰時叫埋呢位朋友黎發洩下囉.
blacker14tt 發表於 2014-9-12 11:55 AM
當年合併係個錯誤,問題一直存在,我一人之力好難做嘢, 還要比上面兩個高層審核,好多時...睇到都真係愛莫能助
pknoface 發表於 2014-9-12 12:00 PM
亂UP,我到唔出現啦
超級活動,加碼每帖送多D,幫你快快散金
timmaxsing 發表於 2014-9-12 11:55 AM
你係幫我集金 or 散金??
pknoface 發表於 2014-9-12 12:00 PM
佢係新聞界朋友, 唔玩論壇
當年合併係個錯誤,問題一直存在,我一人之力好難做嘢, 還要比上面兩個高層審核,好多時...睇到都真係愛莫能助
timmaxsing 發表於 2014-9-12 12:02 PM
你努力D, 做到最高層去
你係幫我集金 or 散金??
blacker14tt 發表於 2014-9-12 01:02 PM
兩項都是.....幫你加碼送金,完成超級新創舉4000帖的超級活動
兩項都是.....幫你加碼送金,完成超級新創舉4000帖的超級活動
timmaxsing 發表於 2014-9-12 01:07 PM
到時再比錢我都得, 點解要而家比??
到時再比錢我都得, 點解要而家比??
blacker14tt 發表於 2014-9-12 01:08 PM
比錢我都得
型 英 帥 靚 正
你努力D, 做到最高層去
blacker14tt 發表於 2014-9-12 01:04 PM
無可能...如再上...就要先入董事會做會員,再進行不同面試,我有排都未夠班