返回列表 回復 發帖
32歲新人
  X& l2 b3 @# h公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2014-9-15 12:20 PM
" a) @2 P0 E4 k6 swww3.tvboxnow.com% [: I# ?& X1 W( f9 m) [
32歲真係女生一個好黃金嘅歲月。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
《使徒行者》歡喜哥講嘢-tvb now,tvbnow,bttvb- g1 c' }# u& c' S) k2 A& Q

" \8 o9 M8 o+ g4 B! I代代都有KK
: ^- P( f/ g, C, d; L
70年代都未有《430穿梭機》嘅年代,KK已經演出無記第一代青春劇《無花果》,之後每個年代都有佢嘅演出,數都數唔晒,重拍《天龍八部》演慕容復更係其「中年」時期代表作,過多兩年都60大壽咯,花甲之齡依然演戲之心不老,近作《潛行狙擊》莫一烈、《舌劍上的公堂》荒唐鏡、《寒山潛龍》趙四皇爺、《載得有情人》沈博文,齣齣唔理戲多戲少卻洽如其份,絕不刻意搶戲,永遠都默默地拱托一衆主角配角,但又往往掩蓋不了出色的演譯。KK在觀衆腦海留下好多好角色,可惜有啲好快就煙消雲散,不過唔關佢演技事,咁耐以嚟同獎項無緣只可嘆句時也命也,幸好樂天而知命嘅KK好似一向唔在乎,我哋只可向佢講聲「敬佩」。
4 T, h9 ^$ p6 B* i6 l; v, s( c
leekwoklam 發表於 2014-9-11 03:11 PM
! ~' ~+ d: d; e6 Owww3.tvboxnow.com
5 Z- S# e/ D! _' e. e- JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同意之極,介紹KK張國強呢段寫得相當好,熱愛踼足球的張國強經常運動,保持健康體態至今,過兩年60大壽,近花甲之齡在其身上完全不留痕跡,沒有甚麼獎項不打緊,在觀眾的心目中已是個極之優秀的演員,相信沒有人有異議,無論角色如何也落力演出,其樂天知命的性格亦令人敬佩,觀全文寫出對張國強kk的評語幾乎也是我想打出來的字,寫得真好。
# k* o/ j, ?' A& i/ h; a8 o3 a  G公仔箱論壇公仔箱論壇& b3 j( o( z- x, u$ n0 a' p
男人唔壞, 女人唔愛嘛!.. 我先無咁蠢!
tvb now,tvbnow,bttvb% C1 a3 r8 Q# L* y, a& A
) l0 a( N! w: _$ N( b公仔箱論壇32歲真係女生一個好黃金嘅歲月。
7 C0 G" P$ ~! h1 p8 [6 W! ?tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-17 02:24 PM
+ ^1 @. m5 {+ s) l: D, Otvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇; w& R' c/ R" X  [* ?: B
佢真係唔似32歲呀
公仔箱論壇4 T% v% M3 D4 S$ V
2939643公仔箱論壇7 B' Q4 t5 ?' y0 n& K, u- c
32歲真係女生一個好黃金嘅歲月。
' z! ^  M: M- u' WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-17 02:24 PM
, B( |) d7 O. x
她的樣子和其他西人一樣容易老...  皮膚和體形好好多.
; w: @2 Z3 `8 p( V! p6 L公仔箱論壇" P2 |2 I( o) X
同意之極,介紹KK張國強呢段寫得相當好,熱愛踼足球的張國強經常運動,保持健康體態至今,過兩年60大壽,近花甲之齡在其身上完全不留痕跡,沒有甚麼獎項不打緊,在觀眾的心目中已是個極之優秀的演員,相信沒有人有 ...
4 J+ `8 Z# W$ X( M4 \. Y; x金田Sam 發表於 2014-9-17 04:21 PM
公仔箱論壇7 u( x! @' a2 Q; N& t" I) E
多謝金田Sam認同KK對TVB嘅貢獻,無記啲劇冇咗呢班優質綠葉唔好睇架。, l( s5 z$ H% o+ W( u; m
  j$ W) k  M0 D$ c. |
; i5 a' V; {; ^- L9 e- \

+ M4 m6 d. b1 Q9 r3 l5 d! @, PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢真係唔似32歲呀www3.tvboxnow.com" x. B/ U- B8 d4 G
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:07 AM
% ~4 [( A4 S7 p
係呀,我本來以為貝安琪未夠3張添。
& H! m3 U1 z$ ?
人靠外表,跟衣装,明星穿普通衫, 都会看到非常名贵~~
3 z3 H1 j5 l# C0 D多謝金田Sam認同KK對TVB嘅貢獻,無記啲劇冇咗呢班優質綠葉唔好睇架。
. |* Y$ B5 f( u; i5 O8 e( o7 l5 @8 P 8 [; S1 V& |2 _, |, N( R0 Y

& P: d: P, L. ?$ b+ m& A' @% Y/ vtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-18 03:53 PM
" |3 G6 q+ W5 Y$ `1 w/ |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ v- I# i: x- d) ^1 L. w; y! J0 M
公仔箱論壇/ o) `9 y& ]% ]+ G9 Q' L9 h/ ~
這張相很搞笑啊,KK張國強現實中的真人經常保持笑容,心情開朗健談,充滿正能量,真難明白為何經常要做奸角? 當年甚麼430穿梭機時也逗得小孩子們很開心,年紀或者漸長了但心境不老,是一個難得的好長輩,這次這麼難看的造型也肯做,而且戲中的角色更被愚弄至最後迅速地無厘頭被射殺,也不介意,真的是笨蛋嗎?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 j1 V3 `9 K8 g$ O" C. t* H+ V
www3.tvboxnow.com- W6 P$ G" Q' H" R5 }

+ n' c  c1 G4 t8 @8 }- m公仔箱論壇 這張相很搞笑啊,KK張國強現實中的真人經常保持笑容,心情開朗健談,充滿正能量,真難明白為何經常要做奸角? 當年甚麼430穿梭機時也逗得小孩子們很開心,年紀或者漸長了但心境不老,是一個難得的好長輩 ...
4 l) O8 S% T) {( H金田Sam 發表於 2014-9-18 11:13 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* j" j" H) `6 S" O: {+ ?
為生活, 為$$... 別無選擇
% t: W3 ?7 t* l

" b) w/ s) s" j% z) n# owww3.tvboxnow.com
% p2 }5 {4 J7 _2 Q, [ 這張相很搞笑啊,KK張國強現實中的真人經常保持笑容,心情開朗健談,充滿正能量,真難明白為何經常要做奸角? 當年甚麼430穿梭機時也逗得小孩子們很開心,年紀或者漸長了但心境不老,是一個難得的好長輩 ...: Z) [' c: U! {6 [
金田Sam 發表於 2014-9-18 11:13 PM
* [; m6 I4 O, j7 Z* h3 a' v
係囉,KK佢份人咁正能量,係一個健康藝人嘅icon,我諗無記如果番拍《430穿梭機》,佢都依然非常樂意「復岀」。$ H+ U9 X# e3 Q' f
www3.tvboxnow.com* w8 R9 C' Q/ P( }% a$ G8 c( z
為生活, 為$$... 別無選擇 公仔箱論壇8 V) Q; m; R" ^+ J# l) T9 X+ l
Pedestrian_A 發表於 2014-9-19 04:31 AM
  v2 W8 ]+ y1 A( O2 r公仔箱論壇哈哈,或者KK係為「理想」呢?3 e, l; L0 U. F- `
但無論如何,KK每次嘅演出我都會用心用眼去欣賞,唔同某啲演員,有時我只係「聽」咗就算.......
thank

評分次數

• timmaxsing

thanks

評分次數

• timmaxsing

www3.tvboxnow.com% ]8 ^+ h2 X" B% P! L# G
係呀,我本來以為貝安琪未夠3張添。公仔箱論壇0 v" f# e9 \. x
2940637  }  ^+ |) r1 D% _( q
leekwoklam 發表於 2014-9-18 03:57 PM
9 J& y. y8 X/ ?8 g4 |5 Y$ \www3.tvboxnow.com
. T$ I- O' k1 S# g/ [公仔箱論壇佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!