返回列表 回復 發帖
tvb now,tvbnow,bttvb7 W( Y1 B2 `( L) Y# m4 @

/ D- L3 Y3 B/ F6 M佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 S, q& q& f  n) s! w
大文細佬 發表於 2014-9-20 01:38 AM
  i) z+ c5 _/ u$ t, P! oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀係呀,佢啲皮膚好緊緻,笑時亦未有明顯魚尾紋(當然可能有賴make-up),得天獨厚,男人女人都羡慕,我真係當佢未夠3張。' y6 l+ }3 j! A, [
5 h# p1 h4 O: x7 O% T2 R8 U

- h% @( s( L: x6 q. {. |www3.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
以前勁~

評分次數

• timmaxsing

这部电视剧真心挺不错
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 o/ E# n9 M3 U) N
我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2946625www3.tvboxnow.com, U& i. w% T/ M2 h  {# n
我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
( j4 r& J) W9 S  }  p( d: |& D4 Eleekwoklam 發表於 2014-9-26 03:27 PM
www3.tvboxnow.com. B2 W6 Y) M( v1 q8 t

# |( L  D! I- x8 i1 C; l; H& M廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
5 N: p0 T- r: L! S9 T8 t公仔箱論壇www3.tvboxnow.com/ b. j, i/ r' }2 N- C
廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
" B# w" k% p" G  Rtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-27 01:26 AM
- Q2 @2 b/ Y6 j3 M. Q+ k+ a, Swww3.tvboxnow.com咁陰功吖?tvb now,tvbnow,bttvb4 @; V. X" f) {" q8 V+ ?
但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
本帖最後由 Pedestrian_A 於 2014-9-27 03:28 PM 編輯 公仔箱論壇( p' \8 _' {; \1 ^) _5 W
3 f/ l  K' {/ O  g
) S/ W; p  E! o- F8 `/ A9 k5 |www3.tvboxnow.com咁陰功吖?$ z: H# J: _1 @
但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
3 }% n, w' n, M- d- Fleekwoklam 發表於 2014-9-27 12:28 PM
至少他可以做一隻風流鬼
至少他可以做一隻風流鬼; j. Z  n% k; K5 q. Q/ l/ u7 o; i
Pedestrian_A 發表於 2014-9-27 03:27 PM
  Y  `0 J3 D  o& t0 \6 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 @& M2 h9 D* N/ `1 ^/ V5 w
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
: [' ^9 q3 |- ]5 D4 s1 E  l: u+ gwww3.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 C0 s9 Y5 e) T$ J9 K# t* b0 f
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗公仔箱論壇5 ~- i! ?# E4 l, T) A( i. ^
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
' S0 o& P9 v6 Y; u8 A) w% rwww3.tvboxnow.com20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* Y3 e5 g  q9 w% u& p7 T
20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 P- Q( D; S( \& ]! @3 E) q
Pedestrian_A 發表於 2014-9-28 04:31 AM
1 O$ U( M3 p! T' `2 L8 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。20集前編劇用腦寫劇本,20集後用PP寫劇本  
  a  `, L3 O$ w4 O3 V, S- H( kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) ~2 N1 n$ e8 c. g+ D3 Y  Q5 R+ ?
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗tvb now,tvbnow,bttvb* X, P% v' M, h+ U, w' k2 ^
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
公仔箱論壇/ P  i" d$ B4 `* y/ k2 O( M
歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
; f. v9 w  r# ]0 X2 L' C8 k但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
樓主真係好有心機,有咁多圖同字,thanks for sharing~
最好就係原來歡喜哥無死到
9 W& l5 s+ T4 @) i) |- y  E8 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。tvb now,tvbnow,bttvb) ?0 S$ r* y" G5 x! `  @. v9 p7 Y
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
$ P6 y* H  K& g( Z$ k: E' }tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
- p+ K# |: v% E* [. I

_0 X" |" F4 u) j- G6 }tvb now,tvbnow,bttvb聽緊電視喇
4 N6 H! l( e9 e) j% c( g! ~
歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
5 b* h: {: `. N& s1 ktvb now,tvbnow,bttvb但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....tvb now,tvbnow,bttvb& E  N% Q- l/ r8 K7 ~
leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
著草離開香港