返回列表 回復 發帖
原帖由 bubu1109 於 2008-7-29 09:52 PM 發表

咁我下轉應該做騎士定刺客呢 本來想做騎士 ,聽完你講又想做刺客

大家可以清楚一點講我知,騎士同刺客應該怎樣加素質點最好,我想寫在第1版,不用大家經常重複回答 ...
騎士 加素質点耐力600剩下全部加去力量就可以了!
原帖由 ice.key 於 2008-7-29 10:16 PM 發表

賺不賺到是其次.....因為你係我們的老大呀.....加上大家都係兄弟幫一定係100萬個支持啦.....~~~~~
感動到唔知講咩好
原帖由 jjj9930 於 2008-7-29 10:25 PM 發表

如果是新手一開始做騎士又應該怎樣加 用氣血術可以加小點耐力嗎
原帖由 jjj9930 於 2008-7-29 10:25 PM 發表

素質点加了下去,要去打怪的时候子要你的防御力高过【怪】的攻擊力你就不用怕了!
騎士子怕論壇巡檢一个人哦
原帖由 jjj9930 於 2008-7-29 10:34 PM 發表

素質点加了下去,要去打怪的时候子要你的防御力高过【怪】的攻擊力你就不用怕了!
騎士子怕論壇巡檢一个人哦
但是我最喜歡打巡檢
老大我终以12轉了。
但是有点失望,我还没有收起法神套装,
欠了首飾和靴子,只好向老大要了。

老大,12轉的法师可以加防200不用催眠術吗?我在线等你答案,我还没加点。
原帖由 bubu1109 於 2008-7-29 10:30 PM 發表

如果是新手一開始做騎士又應該怎樣加 用氣血術可以加小點耐力嗎
新手素質点的比例7跟3!
【力量7】跟【耐力3】
氣血術跟大地術都要用

回應 yy@sam 第 2554 篇文章

紅寶石          bubu1109          300          收禮          2008-07-29 21:45:06
多谢老大.. 小弟会继续努力.....以抱答老大的恩惠......
原帖由 ice.key 於 2008-7-29 10:38 PM 發表

刺客就不怕巡警呀...~~~但是打不過的....因為他會走呀......
刺客是不怕巡警但是用红宝石用到顶不顺