返回列表 回復 發帖
阿婆及猫猫,我也来参与一份咯!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-3 06:48 PM 發表
阿婆及猫猫,我也来参与一份咯!
歡迎呀

婆婆放假, 除便坐. 飲杯茶先啦.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生
大家吃饱了没呢?晚餐时候到咯!!!
原帖由 CC517 於 2008-8-3 06:50 PM 發表

歡迎呀

婆婆放假, 除便坐. 飲杯茶先啦.379184
猫猫,你系边度人啊?
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-3 06:54 PM 發表

猫猫,你系边度人啊?
外星來的啊, 暫住HK.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-3 09:37 PM 發表

外星來的啊, 暫住HK.
原来你就是大家说的“外星来的猫”啊!香港到底是个怎么样的城市呢?
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-3 10:13 PM 發表

原来你就是大家说的“外星来的猫”啊!香港到底是个怎么样的城市呢?
哈哈, 你是少林寺來的小和尚啊.

香港嗎, 好熱鬧, 好多人, 由其在中環及銅鑼灣一帶, 很擠迫.  

不過夜景都幾靚, 美食也很多,  得閒歡迎來玩玩. 最緊要, 治安不錯.

外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-3 10:22 PM 發表

哈哈, 你是少林寺來的小和尚啊.

香港嗎, 好熱鬧, 好多人, 由其在中環及銅鑼灣一帶, 很擠迫.  

不過夜景都幾靚, 美食也很多,  得閒歡迎來玩玩. 最緊要, 治安不錯. ...
治安的问题!一定是比大马好,对吧?
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-3 10:43 PM 發表

治安的问题!一定是比大马好,对吧?
那相信會是吧, 都好少有遊客被刧的新聞

而家政府還落力宣傳, 待客之道, 等遊客放心來玩.
外星貓E生
只猫...我返咗黎啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
來探望一下~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-4 03:08 AM 發表
只猫...我返咗黎啊...
嘩, 好好玩嗎. 有無手信.
外星貓E生

回應 CC517 第 2401 篇文章

没啊..忘记带钱啊...

回應 sweet_cherie 第 2400 篇文章

sweet ayam...咁早架..
只猫

点解层楼去得咁少架...