返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-7-31 11:31 AM 發表

今日好令仔喎.
哈~多谢晒,今朝早至换即,你都几醒啊~
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-31 11:31 AM 發表

仲可以迟D架...话给我知你做么架..PM我
啊, 你想倒追他 又有爆料.
外星貓E生
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-31 11:34 AM 發表

nicnic转咗新look啵...
睇你地成日换LOOK,都几好玩下,搞搞咯
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-31 11:35 AM 發表

只猫...小心D啊...
U 2.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-31 11:38 AM 發表

你屎啦,够胆得罪婆婆,等阵距又踢你啦。
谁PM....我同只猫CC517
奖金楼在那一层都可以有bonus TVB2000

奖金楼
=[ (8+6)(19-2)] + (900+707-303)

中奖金楼的有神秘奖金...
好丰富啊.... 就快到咗啦...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 nicnic1161 第 1443 篇文章

maybe I should change change too
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-31 11:42 AM 發表
谁PM....我同只猫CC517
奖金楼在那一层都可以有bonus TVB2000

奖金楼
=[ (8+6)(19-2)] + (900+707-303)

中奖金楼的有神秘奖金...
好丰富啊.... 就快到咗啦...
...
oh  less than 100 to go
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-31 11:42 AM 發表

你屎啦,够胆得罪婆婆,等阵距又踢你啦。
不會啦, 婆婆是米奇啊, u know.
外星貓E生
原帖由 Geai 於 2008-7-31 11:42 AM 發表
maybe I should change change too
换一换~精神好,改一改,吾会两头摆
原帖由 CC517 於 2008-7-31 11:36 AM 發表

你卦著扮令, 頭都不往外看
..我换咗background啦...
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-31 11:40 AM 發表

新鮮.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-31 11:38 AM 發表

我问下咋...
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-31 11:40 AM 發表

系呀..系呀
不过..你只狗踩住你啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-31 11:45 AM 發表

..我换咗background啦...
知你買咗大屋啦, 金光閃閃.
外星貓E生