返回列表 回復 發帖
我都要冠軍。。。

我恨佐好耐都攞唔到。。。

多謝隊友對我的信任和支持,仲有大家過獎啦我只係趁大家未進入狀態前耀武揚威一下啫,當大家一發力時我就拍馬難追啦
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-9-24 01:43 AM 發表
我都要冠軍。。。

多謝隊友對我的信任和支持,仲有大家過獎啦我只係趁大家未進入狀態前耀武揚威一下啫,當大家一發力時我就拍馬難追啦 ...
哈哈。。。相信依家追上Feimiao兄係所有参赛者嘅目标。

回應 jacksonkua 第 842 篇文章

相差整百分,

要追都几难啊。。
原帖由 devin 於 2008-9-24 12:32 PM 發表
相差整百分,

要追都几难啊。。
仲有32期 FANTASY FOOTBALL
平均每期要多佢3分。。。
"问题不大!"

回應 jacksonkua 第 844 篇文章

不过现在好像他场场多我十几分
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-23 03:53 PM 發表

哈哈!如果呢期由你做教练必定大杀四方,
恭喜WLT兄获得超过100分。
真係羡慕死人!
暂时组合方面竞争非常强烈,
我都唔知边队最高分,

咁样睇嚟 大家嘅组合得分应该非常接近!
等今晚返去UPDATE先知道。。。
点都好啦 相信所 ...
组合方面,大家的分数都很接近,很刺激。。。。‘
下轮都是强对弱。应该会胜吧
原帖由 feimiao0 於 2008-9-24 01:43 AM 發表
我都要冠軍。。。

多謝隊友對我的信任和支持,仲有大家過獎啦我只係趁大家未進入狀態前耀武揚威一下啫,當大家一發力時我就拍馬難追啦 ...
来一个双冠军好吗?
原帖由 devin 於 2008-9-24 12:45 PM 發表
不过现在好像他场场多我十几分
咁都唔係几难,
因为Devin兄点都曾经得过冠军,
必定係有实力嘅!
净係时间上嘅问题姐!
原帖由 wlt1110 於 2008-9-24 12:52 PM 發表

组合方面,大家的分数都很接近,很刺激。。。。‘
下轮都是强对弱。应该会胜吧
跟住落嚟应该可以大手笔买返几位曼联球员,
因为之后5场都冇乜强劲对手,
曼联必定係时候反弹!
暂时 FANTASY FOOTBALL 获得最多得分球员竟然係Defoe同Zaki,
如果你哋有呢两位球员真係可以定定揾吃!

Drogba受伤复出之后都几平,
如果队佢有信心,都可以Keep住。
但呢位球员唯一嘅弱点係太多犯规。。。

而Robinho会唔会係"一阵风"呢???

Berbetov暂时係曼联最平(便宜)嘅主力前锋,
应唔应该收上嚟呢??
我睇得出费Sir几钟意呢位前锋,
应该仲有排正选!

阿仙奴嘅 Adebayor & Persie 已经太高价,
而且好多时候都係中场球员入波。。。

Robbie Keane & Torres 几时开斋呢??
两位高产量射脚几时会发威呢??

英超下一期可能就有答按。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-24 01:54 PM 發表
暂时 FANTASY FOOTBALL 获得最多得分球员竟然係Defoe同Zaki,
如果你哋有呢两位球员真係可以定定揾吃!

Drogba受伤复出之后都几平,
如果队佢有信心,都可以Keep住。
但呢位球员唯一嘅弱点係太多犯规。。。

而Robinho会唔 ...
多谢jackson兄对英超前锋详细的解释。

曼联应该继续用Berbatov+Rooney的阵容,

C.Ronaldo首发又有进球,

应该博得过卦。
原帖由 devin 於 2008-9-24 06:12 PM 發表

多谢jackson兄对英超前锋详细的解释。

曼联应该继续用Berbatov+Rooney的阵容,

C.Ronaldo首发又有进球,

应该博得过卦。
老实遘 我已经买咗 C罗
下一场开始估计佢应该开始起价
宜家唔买,迟d应该买唔落手。。。

但买佐,又唔知要牺牲边个啦。。。好头痛

宜家开始难玩,买错一个人就会万劫不复啦
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-9-24 07:46 PM 發表
宜家唔买,迟d应该买唔落手。。。

但买佐,又唔知要牺牲边个啦。。。好头痛

宜家开始难玩,买错一个人就会万劫不复啦 ...
我觉得依家英超仲没有真正嘅弱队,
好似之前大家都知道 xxx对垒德比,
买果队就有机会。。。。
但依家真係几难预料。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-24 08:24 PM 發表

我觉得依家英超仲没有真正嘅弱队,
好似之前大家都知道 xxx对垒德比,
买果队就有机会。。。。
但依家真係几难预料。
是啊。

今年点升班马都有点料到。

和传统的英超中游队有得打。