返回列表 回復 發帖
入嚟通知下,WEEK3 & WEEK5 组合奖金已经派嗮。
如果错漏,请PM 我。
多谢嗮!
多谢晒。。。
收到啦。。。
贡献最少的一位!!
我没有的
原帖由 wlt1110 於 2008-9-22 09:19 PM 發表
我没有的
最近呢两期你组合成绩冇咁标清。。。
可能WEEK6冠军係你哋呢??
Feimiao兄咁高分。。。哈哈!
原帖由 steve86 於 2008-9-22 09:15 PM 發表
多谢晒。。。
收到啦。。。
贡献最少的一位!!
唔驶客气,各人赛事同样已经派嗮!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-22 09:24 PM 發表

最近呢两期你组合成绩冇咁标清。。。
可能WEEK6冠军係你哋呢??
Feimiao兄咁高分。。。哈哈!
week6肯定是我们的啦,非我们莫属。。哈哈
终于吐气扬眉了
Feimiao兄的状态太稳定了,

拍马都追不上他,

反而距离越来越远。
原帖由 steve86 於 2008-9-22 21:15 發表
多谢晒。。。
收到啦。。。
贡献最少的一位!!
steve兄貢獻最少的是我喔。。
收到了jackson兄謝謝!

回應 woodstock1221 第 818 篇文章

不要这样想,

如果少左任何一个人的贡献我们就没可能拿到week5组合亚军。
大家都推来推去,干嘛那么客气啊?
原帖由 devin 於 2008-9-22 09:41 PM 發表
不要这样想,

如果少左任何一个人的贡献我们就没可能拿到week5组合亚军。
哈哈!DEVIN
的确有教练风范!
大家同心合力,一定可以攎冠军!

其实最近呢几场我都选择打稳定波,
因为我唔咁将個注全部落嗮一两队波,
我买嘅球员至少要来自4-5個唔同球会,
高分机会会比较低。。。但应该会比较稳定。
原帖由 woodstock1221 於 2008-9-22 09:36 PM 發表

steve兄貢獻最少的是我喔。。
收到了jackson兄謝謝!
哈哈。。。呢期贡献最少可能係我啊。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-22 09:29 PM 發表

week6肯定是我们的啦,非我们莫属。。哈哈
终于吐气扬眉了
暂时我随便CHECK下,
各人最高分应该係靓仔-->杰少!
因为佢係队长,所以得分再 x1.5 应该会好高,
但因为CANZ华仔翻船,所以可以算係拉上补下。。。。

原帖由 jacksonkua 於 2008-9-22 09:49 PM 發表

暂时我随便CHECK下,
各人最高分应该係靓仔-->杰少!
因为佢係队长,所以得分再 x1.5 应该会好高,
但因为CANZ华仔翻船,所以可以算係拉上补下。。。。 ...
他是最高分的,我可能是第二高分,可惜我是普通会员,所以没有double的机会,不过无所谓,重要的是大家一起努力!
原帖由 wlt1110 於 2008-9-23 12:33 PM 發表

他是最高分的,我可能是第二高分,可惜我是普通会员,所以没有double的机会,不过无所谓,重要的是大家一起努力!
哈哈!如果呢期由你做教练必定大杀四方,
恭喜WLT兄获得超过100分。
真係羡慕死人!
暂时组合方面竞争非常强烈,
我都唔知边队最高分,

咁样睇嚟 大家嘅组合得分应该非常接近!
等今晚返去UPDATE先知道。。。
点都好啦 相信所有参赛者都已经尽嗮力。
下星期估计曼联,阿仙奴,车仔都可以"旗开得胜"!
而利记又要面对Derby Match!
爱华顿一路嚟都俾唔少麻烦。。。利记,
下星期将更加精彩!