返回列表 回復 發帖
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-21 12:45 PM 發表

WLT兄遘得啱!
呢期FANTASY 英超所有后卫都攞高分,
我暂时嘅得分都係由后卫奉献!
中场同前锋就惨喇!!!
我剩下两名中场和前锋帮我拿高分了
没想到我最高分的球员是最便宜的 Robinson。

利记昨晚的表演令人失望,

一点都没有打红魔时的气势,

一直射飞机,连Shoot On Target都少。
原帖由 devin 於 2008-9-21 01:18 PM 發表
没想到我最高分的球员是最便宜的 Robinson。

利记昨晚的表演令人失望,

一点都没有打红魔时的气势,

一直射飞机,连Shoot On Target都少。
哈哈。。。Devin两位前锋都来自利记,
可惜昨晚佢哋唔能够发挥,
冇错,Torres就连SHOOT ON TARGET都少咗好多!
期待今晚曼联大战车仔!
原帖由 wlt1110 於 2008-9-21 12:55 PM 發表

我剩下两名中场和前锋帮我拿高分了
我都係靠嗮两位今晚落场嘅前锋!
相信好多人都买咗Robinho&R. Pavlyuchenko
恭喜大家勇往直前呀 。。。。+恭喜肥仔杰
加油加油加油。。。。
我也要PLUS OIL PLUS OIL了。。
原帖由 canz85 於 2008-9-22 07:55 AM 發表
恭喜大家勇往直前呀 。。。。+恭喜肥仔杰
加油加油加油。。。。
我也要PLUS OIL PLUS OIL了。。
恭喜肥仔杰?
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
三個中場都沒有出場
還好有 77分
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
为什么有些球员有踢但是却获0分?
还是好没有完全update还是最终获得分数是0?
点解Cahil有进球不过没分的
原帖由 devin 於 2008-9-22 10:37 AM 發表
点解Cahil有进球不过没分的
yahoo又玩野。。。
deco 这一期没上场... berbatov & given 又失分...... 这个星期 59份而已.......
珍惜四人帮。。。
各位如果有买Everton球员嘅参赛者唔驶紧张,
因为大家可以去CHECK下所有Everton球员,
有80%係仲没UPDATE!

就如 Tim Cahill & Osman 两位球员 同样有入波,
(以上两位都冇黄卡,红卡)
但得分=0!
而对 Philip Nev 因为入[乌龙球],
理应有扣分,但得分又=0!

如果大家check下 Everton 球员嘅 Match Played,
最多都係--->4场!
所以我有理由相信 YAHOO FANTASY 係仲没 UPDATE。

就因为呢個原因,
所以我暂时唔会开-->排行榜!
因为费事开咗又改。。。。。
敬请大家留意!

ps:Devin兄唔驶担心,你同我都有买 Tim Cahill,
        所以我哋应该仲有份加。。。

回應 jacksonkua 第 807 篇文章

我还以为没得加咯,

因为我看到买yakubu的人有分数。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-22 12:47 PM 發表

yahoo又玩野。。。
看来下一季都要考虑下转码头咯。
原帖由 devin 於 2008-9-22 06:28 PM 發表
我还以为没得加咯,

因为我看到买yakubu的人有分数。
冇错,Yakubu的确有分,
但佢嘅Match Played都係一样四场,
所以我认为 YAHOO 真係仲没UPDATE。

你仲可以睇下Tim Cahill嘅Goal Scores = 0
所以我可以肯定係完全仲没计分。

下季的确可以试下换码头。。。。
就去FANTASY PREMIRE LEAGUE啦。。