返回列表 回復 發帖

回應 woodstock1221 第 765 篇文章

我代表【雜牌軍團】多謝大家!
己所不欲,勿施于人
重要通告:

今早我登入YAHOO FANTASY,
发觉佢哋又更改WEEK5积分,
我嘅得分由64.5改为68,
今晚我会再检验其他参赛者嘅得分,
如果有更改,会作出通知!
唔该嗮咁多位。。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-18 09:45 AM 發表
重要通告:

今早我登入YAHOO FANTASY,
发觉佢哋又更改WEEK5积分,
我嘅得分由64.5改为68,
今晚我会再检验其他参赛者嘅得分,
如果有更改,会作出通知!
唔该嗮咁多位。。。。 ...
还是yahoo fantasy的数学很差。。。。
我也检查过了,的确增加分数了。。哈哈

我的分數也變了。。原先75分變了78.5分。。

哈哈。。。有劳咁多位入嚟报告!
呢次真係俾YAHOO玩死。。。
钟意就换下分数。。。。。

另外要多谢canz85(华仔)PM我你哋嘅得分。
今晚返去会UPDATE下大家嘅得分,
呢期应该有"双冠军"出现!
ice-man&lma23兄同样获得104分。
feimiao兄第二,第三等我check下先啦。。
hi jacksonkua henG!!! WEEK 6  OUR TEAM got change position ar!!!
麻烦 jacksonkua heng update^^

至尊紅魔 :

教练名字:feimiao0
队长名字:joshlier
會员名字:HIDE
會员名字:nikotina
會员名字:wlt1110

Got feimiao0 lead us this week!!
一定 一骑绝尘;一洗颓废
Click & Earn Money -> http://cbclickbank.com/affiliate/?r=joshlier04
富家豪族

练练名字:tang6620
队长名字:clever718
会员名字:toby216
会员名字:必胜_Win  
会员名字:knchung

我要换人啊!
我不要再做教拖累球队啊!
[color=red][size=4]人善人欺天不欺!
[/size] [/color]
哈哈,

J.Terry红卡变黄卡,

我的分数又加左啦
至尊紅魔 :

富家豪族

练练名字:tang6620
队长名字:clever718
会员名字:toby216
会员名字:必胜_Win  
会员名字:knchung
已经改好!可以到二楼参观下。。。。
原帖由 devin 於 2008-9-18 08:11 PM 發表
哈哈,

J.Terry红卡变黄卡,

我的分数又加左啦
哈哈,,,devin兄,好多强队都更换教练/队长等等。。
但我坚信TVBNOW梦幻组合可以用返"原班人马"到最后攞冠军!
哈哈。。。我哋DEVIN兄做队长绝对有信心。。。
哈哈

jackson兄已经为我们发出胜利的宣言。

其他队伍要小心咯
原帖由 devin 於 2008-9-18 09:17 PM 發表
哈哈

jackson兄已经为我们发出胜利的宣言。

其他队伍要小心咯
嘻嘻!梦幻足球五虎将要发威啦。。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-18 09:39 PM 發表

嘻嘻!梦幻足球五虎将要发威啦。。。。
那我们就必需求神拜佛啦。。
原帖由 joshlier 於 2008-9-18 05:17 PM 發表
hi jacksonkua henG!!! WEEK 6  OUR TEAM got change position ar!!!
麻烦 jacksonkua heng update^^

至尊紅魔 :

...
唔使惊,feimao系大厅!