返回列表 回復 發帖
原帖由 woodstock1221 於 2008-9-15 12:43 AM 發表
我都有球員無落場
Nasri受伤,而Mullins属于防守型中场,
果场波西喊落后,
所以佢冇机会落场!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-14 06:13 PM 發表

WLT兄净返woodgate没落场。。。
少心威拉入波被扣分啊!
不可能给维拉进球的,
维拉客场成绩很差,上场还要输给升班马,是时候给热刺赢球赢盘了,相信我!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-15 12:31 PM 發表

Nasri受伤,而Mullins属于防守型中场,
果场波西喊落后,
所以佢冇机会落场!
我察觉到这一轮有很多买的球员都没有下场。。。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-15 01:22 PM 發表

不可能给维拉进球的,
维拉客场成绩很差,上场还要输给升班马,是时候给热刺赢球赢盘了,相信我!
其实我都係买热刺赢波!
但希望可以Clean Sheet,
咁D后卫就可以攞多几分。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-15 01:23 PM 發表

我察觉到这一轮有很多买的球员都没有下场。。。。。。
所以话最后一分钟买球员必定有好处。
因为可以知道边位球员有冇落场。。
原帖由 chfong2 於 2008-9-13 03:14 PM 發表
大家有没兴趣加入我的League玩玩?

http://fantasy.premierleague.com/

Code to join this league: 9038-3222
hi chfong2 heng...i join jor lah!! ^^ --> Name: R.R.R Union
Click & Earn Money -> http://cbclickbank.com/affiliate/?r=joshlier04
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-13 09:31 AM 發表

除咗ESPN,我几個朋友都有加入之前有会员提议嘅premireleague.com。睇下可能下季我哋转码头。
this fantasy more challenge wor...each week only can change one player , if wan change 2 or more
need deduct 4 point per each.

^^and the good thing is..they will show which player injured, or banned...so u no need to buy those player.
and also the expected return date if i not wrong!!

Click & Earn Money -> http://cbclickbank.com/affiliate/?r=joshlier04
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-15 10:59 PM 發表

jacksonkua 现在还需要报分数码????
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-15 10:59 PM 發表

哈哈。。可是有时未必会派上场的
那是也是一样浪费
WEEK5个人排位已经出炉,
大家可以check下自己嘅名字,
恭喜嗮冠军得主:iceman-x,亚军lma23&季军feimiao0兄,

另外组合得分大家唔驶POST上嚟,
我会为大家排好。。。。。做嘢先!
恭喜这十位呀。。。恭喜恭喜
如果没错的话。。组合应该是 JACK兄 的得第一。。。先恭喜先。。
WEEK 5=组合排行榜已经出炉,
大家可以check下自己嘅得分,
如有问题,请PM 我!

恭喜嗮"雜牌軍團"获得冠军,
游戏是教练lma兄仲获得"各人赛事"--->亚军!

而累计得分暂时仲没有人可以挑战到"至尊紅魔"!
下一期将更加紧张刺激!
omg...我算错了 。。原来是杂牌第一。。。
anyway  恭喜恭喜呀。。。
原帖由 canz85 於 2008-9-17 06:20 PM 發表
omg...我算错了 。。原来是杂牌第一。。。
anyway  恭喜恭喜呀。。。
哈哈!依家要获得组合冠军真係几难。。。。
华仔我哋一齐努力啦。。。
恭喜"雜牌軍團"獲得第5期組合冠軍