返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-9-7 11:34 PM 發表
我按了下载文件,过后cancel了,是什么来的?
Cancel??冇可能,
麻烦WLT兄再试下睇。。。
我做到好辛苦咖。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-7 09:55 PM 發表

如冇意外,下一期我估计应该都由"WEEK5"开始!
英超不是休息2周吗?
谢谢jackson兄的方程式咯....
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-9 02:48 PM 發表
英超不是休息2周吗?
谢谢jackson兄的方程式咯....
英超WEEK4休息!
而WEEK5正式开始,
截止日期:Week 5 (deadline: Sat 13 Sep 5PM )
快D购买球员啦。。。。

回應 jacksonkua 第 723 篇文章

一早就买左,

不过deadline前会换受伤的球员。
原帖由 devin 於 2008-9-9 08:32 PM 發表
一早就买左,

不过deadline前会换受伤的球员。
哈哈。。。我今晚都会买定D球员!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-8 09:48 PM 發表

Cancel??冇可能,
麻烦WLT兄再试下睇。。。
我做到好辛苦咖。。

我再看看啦
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-9 07:45 PM 發表

英超WEEK4休息!
而WEEK5正式开始,
截止日期:Week 5 (deadline: Sat 13 Sep 5PM )
快D购买球员啦。。。。
买了.....
珍惜四人帮。。。
另外想通知各位组合教练,队长&参赛者!
侅WEEK5开始,大家唔驶再报告得分,
小第WEEK5开始会为大家UPDATE所有得分,
而你哋净係Countre Check自己组合嘅得分就完事。
如果有差错,欢迎PM我!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-10 04:05 PM 發表
另外想通知各位组合教练,队长&参赛者!
侅WEEK5开始,大家唔驶再报告得分,
小第WEEK5开始会为大家UPDATE所有得分,
而你哋净係Countre Check自己组合嘅得分就完事。
如果有差错,欢迎PM我! ...
哈哈,又要麻烦你了,不过爽了我们不需要报告
原帖由 wlt1110 於 2008-9-11 01:10 AM 發表

哈哈,又要麻烦你了,不过爽了我们不需要报告
因为我觉得以"长远规划"来遘,
真係对参赛者造成一种负担,
所以就自己UPDATE。
大家净係负责买球员就得啦。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-11 01:44 PM 發表

因为我觉得以"长远规划"来遘,
真係对参赛者造成一种负担,
所以就自己UPDATE。
大家净係负责买球员就得啦。。
锡晒你
谢谢jackson兄的方程式!! it well done!!

and thanx ur concern.. somtime we very  busy..

like me..i play 3 other football fantasy in same time with yahoo EPl , Spanish LIga , & Champion League Fantasy ( from yahoo also).

so need time to find out wat player to buy!!

so..i so appriciate what have u done Jacksonkua heng
Click & Earn Money -> http://cbclickbank.com/affiliate/?r=joshlier04
大家唔驶咁客气!
听日就係Deadline,而Robinho,Pavlyuchenko 等球星仲冇得买。。。真係有D失望!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-12 12:48 PM 發表
大家唔驶咁客气!
听日就係Deadline,而Robinho,Pavlyuchenko 等球星仲冇得买。。。真係有D失望!
本来想等一开始低价买入,

点知冇得买,

以后有表现的话价钱就提升咯。。
原帖由 devin 於 2008-9-12 01:54 PM 發表

本来想等一开始低价买入,

点知冇得买,

以后有表现的话价钱就提升咯。。
发觉Yahoo 嘅FANTASY的确唔係几好!
可能下季改另外一個网站。。