返回列表 回復 發帖
bb后面開花...

get well soon.  
Pedestrian_A 發表於 2017-12-16 04:50 AM
前後都開花
  MNB 大哥 好!! 身體沒大礙罷??!!!

保險賠足嗎??祝你早日康復!!!
gracechanstuart 發表於 2017-12-16 08:12 AM
多謝grace姐關心,neck、前後左肩都痛,而家睇緊醫生,要留家幾個星期,保險會賠,如要确定對方賠要搞成月后
多謝grace姐關心,neck、前後左肩都痛,而家睇緊醫生,要留家幾個星期,保險會賠,如要确定對方賠要搞成月后
mnb1123 發表於 2017-12-16 08:23 AM

幾個星期?? 咁即係都幾傷喔!! 至緊要唔好留後患呀!!!

多謝各位大金主, 收到好多好多奬金

今天已選號碼

20   14    8   7
    1      5   3     18
     6    9  17

尚餘號碼:2、4、10、11、12、13、15、16、19

多謝各位大金主, 收到好多好多奬金
princetao 發表於 2017-12-16 08:29 AM

PrinceTao好!! 唔使客氣!!!

多謝你支持!!你第一次玩遊戲就得1億大獎!! 恭喜晒!!!

你喺美國定加拿大呀?? 我住 美國 Idaho!!!

你識唔識將獎金轉做功勳升級呀??!!!

幾個星期?? 咁即係都幾傷喔!! 至緊要唔好留後患呀!!!

gracechanstuart 發表於 2017-12-16 08:29 AM
都幾傷嘅,俾后撞完,自己冲前撞前面,5個airbag彈晒出來,過咗I-205 S 14出口小小
都幾傷嘅,俾后撞完,自己冲前撞前面,5個airbag彈晒出來,過咗I-205 S 14出口小小
mnb1123 發表於 2017-12-16 08:39 AM

真陰功囉!!!

快D好返啦!!!

真陰功囉!!! 快D好返啦!!!  
gracechanstuart 發表於 2017-12-16 08:48 AM
多謝,多咗時间上來玩遊戲不過有時會覺得唔開心,因為好多手尾跟,又要找新車
多謝,多咗時间上來玩遊戲不過有時會覺得唔開心,因為好多手尾跟,又要找新車
mnb1123 發表於 2017-12-16 08:55 AM

客氣啦!! 發生咁既事,係人都唔開心,唯有向好既方面諗,冇大傷殘當執身彩囉!!!

12月15日【許願送大禮】派獎啦!!!
https://orig00.deviantart.net/8fd1/f/2016/167/4/3/payday_prize01_by_gracechanstuart-da6jnrb. ...
gracechanstuart 發表於 2017-12-16 03:08 AM
多謝 pknoface 武當派 Ken 掌門、cck_my  電腦區版主 大佬健、金石良  貿發局高層 言少、lilitan008  貼圖區版主粒爺 全力資助!! 多謝各位大金主!! 仲有多謝 grace 姐 !!
多謝 pknoface 武當派 Ken 掌門、cck_my  電腦區版主 大佬健、金石良  貿發局高層 言少、lilitan008  貼圖區版主粒爺 全力資助!! 多謝各位大金主!! 仲有多謝 grace 姐 !! ...
4461 發表於 2017-12-16 09:05 AM

4461大哥 好!! 不用客氣!! 恭喜你得大獎!!!

我12月16日的願望是: 祝大家身體健康, 龍精虎猛
我要選 13 號驚喜禮物包。
  客氣啦!! 發生咁既事,係人都唔開心,唯有向好既方面諗,冇大傷殘當執身彩囉!!!

gracechanstuart 發表於 2017-12-16 09:00 AM
係啊,當係破財擋灾
係啊,當係破財擋灾
mnb1123 發表於 2017-12-16 09:14 AM

至緊要身體確定冇後患呀!!!