返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-1 03:00 PM 發表

諗成點唧...唔係迫你...不過想慫恿你唧...:$:victory:
我唔知改咩名好啵:$
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-1 03:12 PM 發表

艾迪巴約:lol
.......;P

不過比佢選...
等佢出現......:kiss:
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 cc_wai 於 2006-8-1 03:15 PM 發表

我唔知改咩名好啵:$
Q版費比加斯:$
原帖由 cc_wai 於 2006-8-1 03:12 PM 發表

我都唔黑既:Q
咁有幾白先.....?!:o

法比仔都不錯......而家好人氣下......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 cc_wai 於 2006-8-1 03:13 PM 發表
http://www.tvbnow.com/viewpro.php?uid=4669

佢係寵物管理員??
whyhung
寵物店管理員

UID 4669
精華 0
積分 205
帖子 8
威望 0
金錢 205 元
存款 1000 元
閱讀權限 100
註冊 2006-6-22
狀態 離線

可能係新任人.....:(

管理員好似唔只得一個人
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-1 03:18 PM 發表

Q版費比加斯:$
幾靚仔嫁......

今日好清閒...但無得養寵物...悶爆...:'(
原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-1 03:23 PM 發表
管理員好似唔只得一個人
bbamomo (少女子)
管理員

ψ(╰_╯)〥-愛做壞魔鬼

UID 3
精華 1
積分 64389
帖子 58
威望 110
金錢 63289 元
存款 10200000 元
閱讀權限 200
註冊 2006-6-15
來自 毛毛老鼠專賣店
狀態 在線

可能......

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-1 03:26 PM 發表
今日好清閒...但無得養寵物...悶爆...:'(
晒左咁.好似....:(

簡直就係侮辱男性呀~~~!!!!

近日賀軍翔勇奪最想外遇既男性
呢個簡直係對男性既侮辱!!!!
之前森x小x推出最想非禮女性, 被認為係對女性既侮辱
但依家係最想外遇對象喎~~~直頭係鼓勵女性去外遇啫~~~~
你當男性係咩呀吓!?!?DUCK呀~~~
d女性話非禮下都唔得, 但男性成為外遇對象就得, 想點先~~~~吓~~~~
政府如果係咁就一視同仁~~~~禁得" 最想非禮 "就應該禁埋 " 最想外遇 ", 如果唔係會助長歪風~~令到d想想出去外遇~~~~簡直有歪倫常, 仲衰過人非禮啦~~~~~係咪先~~~~€

FW

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-1 03:28 PM 發表

晒左咁.好似....:(
晒哂啦直頭....勁眼訓....好想訓....:L
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-1 03:30 PM 發表

但䠮..
屎棍人仕...:L
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-1 03:31 PM 發表

晒哂啦直頭....勁眼訓....好想訓....:L
訓!?

昨沒有訓?!

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-1 03:30 PM 發表

但䠮..
之前政府要整商台:lol