返回列表 回復 發帖
原帖由 cck_my 於 2008-8-11 12:20 AM 發表
阿爷, 散晒band啦!
我闪咗去msn..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 ed_teck 於 2008-8-11 12:22 AM 發表

睇波.. 低級 mamak...
....2手烟
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-11 12:25 AM 發表
啊~无人喇?
我咁大个人..你看不到啊
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-11 12:34 AM 發表

头先都无见到你,你麦话要训喇咩?
是啊..msn紧
不讲啦

12.38
原帖由 sos924 於 2008-8-11 01:12 AM 發表
我是外星貓的朋友~佢叫我來的~大家好呀
你好啊..SOS
原帖由 CC517 於 2008-8-11 01:27 PM 發表
亞婆, 我得咗啦. Yeah.
我想低调下架,点知道你叫D..朋友来玩
原帖由 hendytiu 於 2008-8-11 03:43 PM 發表
我进来看一看!!哈哈!!
我刚刚到
原帖由 zionzion 於 2008-8-11 03:44 PM 發表
进来坐坐。。。。
下次坐久点啊..
原帖由 CC517 於 2008-8-11 03:46 PM 發表

他叫龜龜, 也是大眼的馬仔.
又是动物啊...
就来开动物园啊
原帖由 hendytiu 於 2008-8-11 04:06 PM 發表

是啊!!那就来聊聊天吧!!
今晚先..要忙啊..................................................
原帖由 CC517 於 2008-8-11 04:10 PM 發表

曾經是同一個動物園的fd 啊.
多咗老鼠仔

回應 susanice 第 5089 篇文章

次次E个时间来...

今晚见啦...jumpa lagi
原帖由 susanice 於 2008-8-11 05:11 PM 發表

你又走
仲没走..没OT架
原帖由 cammy8080 於 2008-8-11 05:17 PM 發表
咦....MICKEY買咗架車喎
某人送架...