返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買* Y. ^) _" s& g
kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, S# r9 p  B3 ?. k
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( k7 _, _+ v5 P2 [9 O" S2 ^* T
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
公仔箱論壇( u$ W8 ~9 Z0 x2 p0 a
我睇過廣告好似話係叫htc sense?tvb now,tvbnow,bttvb- a% B& |* d$ F" `* Y, J
不過htc邊部好?
0 F2 ?, c: H8 v* v係呀
2 {, U+ h8 i) l: h$ r9 k6 z( b公仔箱論壇依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
( n" T: Q; |8 ?1 Hwww3.tvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
公仔箱論壇; [: Y% a& A: o! t+ E
個個都話one@@
6 x3 S- @4 L. \. {8 k9 N公仔箱論壇我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
5 F$ j. q# U: i, k; i( m
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
/ C5 B0 }1 G0 S5 k% Vwww3.tvboxnow.comkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
& K. s/ r& p; `& s) }9 V2 K
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
8 i0 D5 b* X$ X& m& g) m7 a我有d fd都咁講, lag應該係因為free ram唔夠啦, 聽佢地講得返7xx mb, 太食ram喇
' n: k0 g; `8 E/ L8 h鬆餅人 發表於 2013-6-11 07:40 AM
公仔箱論壇5 u% b' ~# ]- r6 G4 [0 @
傾電話都過熱?!小心燒左喎@@