返回列表 回復 發帖
原帖由 chfong2 於 2008-11-9 03:23 AM 發表
你也赞助少少给我
奖金D事情..他负责给
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 03:23 AM 發表

好驚呀
你自己讲2-3days can get $$$$$$$$$$
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 03:24 AM 發表

才搞的ma?
你有无看清楚架..我地讲delete post的问题啊...不是搞活动啊
原帖由 西门兄 於 2008-11-9 03:24 AM 發表

是自由点啦......睡不着就没人谈话了..........
我好少睡不着...一睡就天光
原帖由 chfong2 於 2008-11-9 03:25 AM 發表
你的是好线
有时候好慢啊..
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 03:26 AM 發表

i know la before you say jo la!
我日日讲
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 03:27 AM 發表

推過100頁就no problem~~~~~~
60万奖金楼....
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 03:27 AM 發表

知啦"靚"妹子!
明年就有机会啦...
原帖由 西门兄 於 2008-11-9 03:28 AM 發表
我都想这么好睡..........
你有咩问题啊...
原帖由 chfong2 於 2008-11-9 03:28 AM 發表
还返给你
慢慢啦....
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 03:29 AM 發表

i don't remember again la!
你老过我好多架..靓哥哥...
原帖由 chfong2 於 2008-11-9 03:30 AM 發表
你就好啦
你都有睡不着的习惯
原帖由 西门兄 於 2008-11-9 03:30 AM 發表

这是那里的.............几时爆...........
1300楼..
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 03:31 AM 發表

me live hk wo~~~
明年我去HK玩...
原帖由 chfong2 於 2008-11-9 03:32 AM 發表
不如6百万
我不是出奖金既赞助人