返回列表 回復 發帖

秋天的氣息

; E4 m  z1 @* X2 B( O- z2 k$ K( w, C; Q9 `2 |9 z3 v% h
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• manyiu

多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀
9 Y9 S' y7 d: o# b; V: s* n弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去
溫哥華的初秋 2021TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. ]7 d* Q) d) |! [) H
www3.tvboxnow.com' @8 P+ `; ]- n( w' J
5399231TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 K4 m" {) M3 U$ B
www3.tvboxnow.com' _' ?, Y3 e0 z0 r' s1 u
! a+ o/ g1 H, e3 r. HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ @: b; }3 P# ~9 W4 V* iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5399233
7 T+ ~. x! H/ E9 F# Nmanyiu 發表於 2021-10-25 06:55 AM
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享! k5 _: _% g3 W% c

$ J: o2 a5 T' f5 |1 ]. f: ?4 i2 A公仔箱論壇
' @7 y1 ^7 H# D嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽
( [$ i& A3 z; Y' A3 u+ [公仔箱論壇係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...
: p% w* _- j- M% v7 W
) l3 p4 g; X, W! P) D4 Etvb now,tvbnow,bttvb最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!tvb now,tvbnow,bttvb; ]0 ]7 f" ?' m3 \2 c; D$ `. F
5403028TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; a' s; O% b# b& g' k1 x

( `( J# b- W6 p& M9 e4 [0 }5403034TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: E, y, B8 J  v6 G' i
我家門口的楓樹! ...
! a! k( x; T1 I4 I! D4 qtvb now,tvbnow,bttvbmanyiu 發表於 2021-10-29 05:32 AM
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家
本帖最後由 di0208 於 2021-10-31 01:47 PM 編輯 / X/ F# J, P& W* p) m9 L

# K7 `$ T: s4 S( K; [tvb now,tvbnow,bttvb
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!www3.tvboxnow.com1 X8 i6 a7 I; J9 S! n9 t+ f2 @
manyiu 發表於 2021-10-30 03:15 PM
" V/ J7 N, M4 \2 f3 z! ^- \; ?: F
楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?
* T0 J4 w9 S: i! f. L; ~$ qtvb now,tvbnow,bttvb
' I6 |" T( a1 ^/ U! k$ C我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物tvb now,tvbnow,bttvb4 {0 q8 L; Z  q: h' ]- u5 D* A

7 \# m* ?- h9 J$ G1 T3 C8 qwww3.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) ~! K/ g. i4 o7 j+ E+ m
www3.tvboxnow.com# c; W" c0 F7 r+ z
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!
) p, q  c" W* I( g/ Emanyiu 發表於 2021-11-10 01:30 PM
哈哈你睇錯啦 係萬聖節禮物 聖誕節等我準備大份驚喜嘅聖誕禮物畀你啦~