返回列表 回復 發帖
秋天可以美若春天..好靚呀!
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀
) o% h# Z* ]) O' j" S. I7 H* U* HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去
6 O) K1 v" G# J; x) {www3.tvboxnow.comdi0208 發表於 2021-10-24 10:29 PM
公仔箱論壇1 u% O. L7 V% k$ D# }9 N) ?
我都唔識什么花, no problem 啦 !
) W) h* Q  F6 c! p2 S
) M$ n9 _  u  `" k+ K6 Y' _- uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我度通街都係落葉, 雖然好有秋意, 但係日日落雨....相機和我都唔想凍親....
溫哥華的初秋 2021
6 W: h; D* g$ C5 p公仔箱論壇
4 i* w: p% r1 |# J7 h. r  {/ X" N6 [  [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
5 M. C8 _  l& n, m1 u; jwww3.tvboxnow.com9 \5 C2 E1 H/ M! A) Z
www3.tvboxnow.com0 S2 m  E8 G! G, \! K7 R7 g

* E/ |2 W8 c8 Ltvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• di0208

本帖最後由 manyiu 於 2021-10-29 06:10 AM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb4 F( L* _3 g% y/ |7 C0 E: ]

# D- j; y: l) ]% Y* V1 x
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享tvb now,tvbnow,bttvb: @; y1 j: B6 n& x$ T. M3 y2 j

( c; A+ V1 U0 L
( h+ y5 L9 s% a: s( }6 I8 s: c, N9 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽
8 A8 V9 \! w3 M. xdi0208 發表於 2021-10-26 07:39 PM
& A! [& K: Q9 w+ Y
係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...www3.tvboxnow.com4 O0 O' \+ [5 W$ J
www3.tvboxnow.com" k, j7 p7 z  l1 e. C
最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!( b0 @( N  E$ t  w6 \1 y5 T% \
tvb now,tvbnow,bttvb% S3 T3 f/ i0 C4 d
8 I/ J- C5 |9 k; w7 `0 I
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ v$ U  v5 D1 j& y) _3 f
我家門口的楓樹!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• di0208

第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家公仔箱論壇% v! {* p% V- V1 X5 k% r% {# Y
di0208 發表於 2021-10-29 10:21 AM
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!
; ?" b4 N1 O% `) |3 M4 T8 v  ~
楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?
* f# Y$ n& g' N6 |1 y公仔箱論壇www3.tvboxnow.com5 ]4 Q& _, w, S% ?/ I1 E' T
我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物tvb now,tvbnow,bttvb( ?1 u- d: M) k$ C
% O, Z2 p% Z6 R9 F# Q, ^
8 f' U8 e/ d8 q) [7 n. cwww3.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb  L3 A' ?' s/ D7 u" D9 F% q3 r. c
. k8 E, Z) \4 t# \$ `1 u& M/ h2 U公仔箱論壇di0208 發表於 2021-10-31 01:43 PM
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!