返回列表 回復 發帖
我記得我剛剛考到車牌個一年,  "吃" 左唔少"中指"....!
manyiu 發表於 2018-11-23 05:54 AM
乜加拿大D人甘粗鲁架,闹两句好啦,仲做埋动作
條骨都無佐lu
乜加拿大D人甘粗鲁架,闹两句好啦,仲做埋动作
lhy92725 發表於 2018-11-23 10:34 AM
西人男人好少鬧女人, 送隻中手指=鬧你阻住個地球轉 ! 新手司機行得.....慢.....
叫你"終止"唔好再揸車
CC517 發表於 2018-11-23 10:27 AM
揸車....行到天光都未到 !
做人唔幽默D,生活咁艱難,唔學會苦中作樂,會好艱難架
lhy92725 發表於 2018-11-22 09:17 PM
我同意 !
我記得我剛剛考到車牌個一年,  "吃" 左唔少"中指"....!
manyiu 發表於 2018-11-23 05:54 AM
您还有时间去看别人的反应。。
貓E

BeiDouChef 發表於 2018-11-22 10:18 PM
貓E 真幸福 !
都唔知道点摆上网啦
大啦叭 發表於 2018-11-22 06:51 PM
放上 facebook 或 youtube 咯
做人唔幽默D,生活咁艱難,唔學會苦中作樂,會好艱難架
lhy92725 發表於 2018-11-22 09:17 PM
昨晚有梦到什么顺野吗?
如果收唔货又比PayPal过数,追唔返噶。 特别系挂好签收寄错收件人。
大啦叭 發表於 2018-11-21 07:19 PM
ebay係咁做, 買家收到貨, 識做嗱嗱臨俾嗰 positive feedback 佢, 好快收到錢, 否則需要等一段时间, 倘若买家无投诉和 feedback, 卖家才有钱收 ! =预留一些时间俾买家, 作为买主的保障 !
昨晚有梦到什么顺野吗?
4461 發表於 2018-11-23 10:56 AM
今日加拿大 黑色星期五, 差不多間間舖頭都大減價 ! 我半價買左個 instant pot !

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
昨晚有梦到什么顺野吗?
4461 發表於 2018-11-23 10:56 AM
发梦嘅野,醒来唔记得咯
梦中开心过咪算咯
條骨都無佐lu
西人男人好少鬧女人, 送隻中手指=鬧你阻住個地球轉 ! 新手司機行得.....慢.....
manyiu 發表於 2018-11-23 10:46 AM
都系唔友善啦,唔系应该对新手有D包容咩,个个都系从新牌开始嘅遮
條骨都無佐lu
今日加拿大 黑色星期五, 差不多間間舖頭都大減價 ! 我半價買左個 instant pot !

manyiu 發表於 2018-11-23 11:00 AM
睇个样好似几多功能甘哦
不过你确定佢地唔系升佐价再减返?
條骨都無佐lu
都系唔友善啦,唔系应该对新手有D包容咩,个个都系从新牌开始嘅遮
lhy92725 發表於 2018-11-23 11:03 AM
係有些人好衰, 不過一些西人都好好, 我行錯路, 打嗰手勢佢地就俾我入位, 好人還有很多 !
睇个样好似几多功能甘哦
不过你确定佢地唔系升佐价再减返?
lhy92725 發表於 2018-11-23 11:04 AM
加拿大而家還老實, 係真減價 ! 我昅左佢好耐啦 ! 而家好多野平過香港 ! (真減價)