返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!公仔箱論壇* V2 h' e7 Q( D: X
gigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
" ~6 O' w6 [5 K  f+ |) btvb now,tvbnow,bttvb
; h5 o, u  y# B/ J成半年無見,好開心見番你。tvb now,tvbnow,bttvb/ n+ G% J" {& m7 W
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。

2 s9 A% I6 Y$ \$ Owww3.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
  u8 T# X9 \: d- E" j公仔箱論壇另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

公仔箱論壇, N' `; M5 c2 o. T3 D+ K
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. b4 I5 R0 o+ c$ o6 p' O' Y
成半年無見,好開心見番你。www3.tvboxnow.com, @8 h6 ?) K+ U* C$ `$ f: r
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。
( A4 a5 ]+ h4 stvb now,tvbnow,bttvb2682052tvb now,tvbnow,bttvb0 {/ [  S1 R1 o0 ?3 J! n
leekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
4 F& v0 u1 Q% [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ E' e& u7 [& ~* v$ t6 hwww3.tvboxnow.com楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...1 \+ W  |: H4 z" |
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
/ ]0 Z3 N) I5 U) [. V: i) ftvb now,tvbnow,bttvbmolaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) _& n2 a4 o4 C  p

) Z; e. G8 ^+ d  q; xwww3.tvboxnow.com女工要著吊腳褲架咩??
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-27 12:19 PM 編輯 " W" ~, c9 O$ C9 q
tvb now,tvbnow,bttvb' `: j7 |' z- T  \3 z
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
9 A$ o7 ^7 Z$ w3 j6 u: aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...www3.tvboxnow.com) ~2 J6 \' E: h
molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
www3.tvboxnow.com  @4 Q& M2 A* A5 Z: Z7 I- x

8 X# Y6 U3 {3 h4 rtvb now,tvbnow,bttvb其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
; J; W' i, P, e; u. Y4 Y% G, J! J6 M8 h6 P

, r- d& A3 `$ C! o" X+ X- _2 `你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) `9 E- I  |- v
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
9 C  k8 V2 X6 p講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
公仔箱論壇0 Z! V$ u; W2 g+ w( O7 N0 r% \( h$ o
  L! D# |) h, k) t& rtvb now,tvbnow,bttvb其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
0 H# d: `# N' ^公仔箱論壇
/ w: x8 V$ S  R4 M# Uwww3.tvboxnow.com2682948
  u! u3 Y1 C% i你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
" G+ V9 @8 x- }, T, u7 S+ z公仔箱論壇啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 ...
3 O; ?' R$ g* ~/ @" dleekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
. Q. G* m! X$ e& g公仔箱論壇
8 P0 a4 A, ?+ H5 o( x5 |* ?話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
www3.tvboxnow.com7 I8 l* h$ {( q. i' |+ c' x4 R" }9 ~
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 i: v/ ?" v5 v3 Q# i+ G: C
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
# y$ q# o# l7 a; w公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
' L' }4 w! P& i6 Htvb now,tvbnow,bttvb
" V  |; L; f) G, Zwww3.tvboxnow.com細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!: \* ^1 ^, T4 F, a/ q; w
講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...
7 ?3 W; ]1 c+ ]4 U$ Ptvb now,tvbnow,bttvbtycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
3 Z3 |1 P, v( O3 |% V5 {
1 W* K, z3 C, h' p4 q$ \
係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........