返回列表 回復 發帖
; l2 ?% d! v- N
細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 e5 F" c. {2 u  P- U7 @
真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........
3 c  g$ x% h7 A. `- w/ ]% z) m啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.2 V' @' g) m" i8 G8 }- d/ V+ Y. ^" |
leekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
公仔箱論壇: I7 u. @; T; f( w" G

/ D- ]0 G1 K& Y+ U, l1 U我最多一路睇一路玩game
好像越看越闷。。。。
- t( @, P/ j) }; m6 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb9 o, o4 c( C* N3 Y5 v3 q/ q" N4 y
我最多一路睇一路玩gametvb now,tvbnow,bttvb. D& q( A; H4 c- v
大文細佬 發表於 2014-3-21 01:15 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ ?& o* P& {  I! t2 }4 w% S& U
我而家係一路睇劇一路改功課,ZZZZZZZZ........又瞓著
- a; W. t. P6 N2 Wtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇, \% g* J# Z- g# d$ e* G- Q0 C0 Q3 Q' U
我一定唔會做自梳女喇! 佢地唔嫁咪得囉, 做老姑婆好過做自梳女喇, 比我就比多啲機會同唔同嘅男仔拍下拖喇! 不過我又真係唔係咁明以前啲人嘅心態. . m- t$ w1 T/ N0 a& z

0 B7 }- U: i4 z! k# I( d睇套劇, 好似做低下階層嘅女仔仲慘, 以前就麥包同 ...公仔箱論壇7 a* P  Z5 t/ o
大文細佬 發表於 2014-3-21 12:28 AM
0 Z+ p6 d: F% e& H! z: Rtvb now,tvbnow,bttvb你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......
; d( V& o; z) n8 N, p" p) oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ `# J. e7 b; x! }/ ftvb now,tvbnow,bttvb, m& \: @2 h- ^$ v' X2 R
以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味依然濃郁。
+ [6 l0 U$ w/ O0 {; V. lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋你睇吓,同陳秀雯合作嘅係好後生嘅邵美琪呀,而家對照番雲姐,感覺係咪好得意呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
很久没播乡土剧了,还可以
4 t6 ]. y' p) ~1 r2 \細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。
% Q. ^2 y1 Z. g/ ?5 ~$ LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........
7 N+ H5 g- N% U) U8 C6 Ztvb now,tvbnow,bttvb啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.
- q: c1 f3 |$ `. Lwww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
0 s* q% a8 F1 v8 s5 T3 {5 I8 g8 T) n0 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 s, {7 M' _/ v& d7 ?

" [0 ?. j1 G1 R. z* ?1 @www3.tvboxnow.com之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!
公仔箱論壇- K6 }4 B' D  s7 i, S
你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......
/ `- [3 U% m, M+ V  V* D2701565
" i  w& Z7 I6 I/ P* O; |公仔箱論壇
% U- L# E& P* |# C1 w( R以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味 ...
3 y1 e2 p( }: k. s( o3 Uwww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-3-21 01:01 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: X0 K( C7 `" o% c( o

% L2 M( D7 \; z6 L9 E0 y9 h公仔箱論壇居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
1 w; ^# `2 U8 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 ^0 E3 c6 r' t: y8 [4 M0 @8 o
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! \$ ?! [. ]. J3 J1 S) a
之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% Z: C% ~* g/ m2 Q" T5 l
tycn3320 發表於 2014-3-22 12:00 AM
9 h8 L6 Q( d1 v5 ?! a6 C

/ o* r4 M3 O9 w$ [! xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咪就係囉, 話個細佬係殺人兇手好似好奇怪咁, 因為以個細佬嘅性格絕對唔會咁兇殘架嘛! 張國強同麥包應該無關係喇, 一睇就估到(當然講套劇喇)!
hahahaa, so true.
喜欢杨怡,守业者还不错
6 r* p& ]- A1 X1 z, Dtvb now,tvbnow,bttvbwww3.tvboxnow.com) C, `+ J/ m3 y: x
居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?tvb now,tvbnow,bttvb" i- M7 i6 x" ^( _1 V# D0 d6 U% U
大文細佬 發表於 2014-3-22 12:15 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 T  g" U  X4 W
tvb now,tvbnow,bttvb. u. ~2 _/ o# E/ p
細佬,你就好啦青春無敵,你太後生所以唔會識啲前輩囉,其實我係最近番睇《自梳》架咋, 1990《自梳》初播時無睇過,企嗰位係陳秀雯,ATV一级花旦,但中間有幾年曾過檔TVB,坐嗰位真係唔識,相信當年都無乜人記得。
都幾好睇...因為馬浚偉先睇
《守業者》“蠶是故鄉肥、絲是故鄉柔”,大家仲喜歡追捧嗎?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" R$ Q4 ^5 k8 y

. C9 R, q* q3 _tvb now,tvbnow,bttvb無記大家族+產業類形劇又回歸嘞!, W& ?7 W. @+ Q) R3 D
大型產業加大家族加恩怨情仇係無記過往劇集必殺技,以前幾乎萬試萬靈,《守業者》再加上大時代(戰亂),今時今日大家仲 ...1 Q. B, H% s: @  q# v' ?
leekwoklam 發表於 2014-2-18 02:11 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" [5 [$ _3 R9 T: e6 m

/ d& o0 j- r9 g. I0 v( ttvb now,tvbnow,bttvb粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥 <-- .... 到時都係有個帶病 ge 老爺, 奸奸地 ge 二叔, 戇真 ge 大佬, 長舌 ge 大嫂, 醒目 ge 妹仔 + 家族生意有危機
; O$ p/ W, S7 N9 _

4 J- H$ [" n  H* j$ u# z, o) M+ T2 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥” TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( B1 A4 O# l) |5 e) k& M
randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
www3.tvboxnow.com# ]7 H0 V0 w" i
係呀!呢啲combinations係無記出品嘅標準成份。
% I7 |1 P8 d' x1 V5 t+ P公仔箱論壇7 _# Y8 i. y0 g) M
“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥”
/ A1 {" Y; h( ?# z公仔箱論壇randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
( M# X0 Z- B1 q7 m8 j* P

5 m6 D: S! a2 L2 _. Z6 L; m你地個個都好勁, 乜都可以故鄉好啲.. 仲有無呀??