返回列表 回復 發帖
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說是甚麼由600個被抽到的用戶安裝甚麼收看記錄來推敲,那全港這麼多人這麼多部電視,誰知道確實人數有多少,但這劇力迫人的劇集,總結全港甚至遠至大陸澳門其他地方的收視人數應該相當嚇人,35點,現在全年暫時的好像也不太高,35點己可能成為全年收視之冠了。希望如此吧。

評分次數

• timmaxsing

www3.tvboxnow.com5 Q( E3 R8 b: _+ d* q; F
今次嘅失控有D係警瘋手段太强硬所至 ,阿爺落聖旨要689清場,佢一定要聽話。如果發生喺強國一早出坦克開窗啦 1 b( m( ?7 q' o& r) U" H
寶島睇緊阿爺點做,今日香江明日寶島,他朝君體也相同 ...
3 S3 j4 D3 }4 S) N) vwww3.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-9-29 12:22 PM
' {7 C/ @, r0 K0 D公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb1 h: H7 M8 `2 g8 _% E/ _+ w* R
依家唯一希望中央能夠抱住順利統一中國為大前題, 比民主自由香港!  因為台灣真係以香港借鏡架!
! s/ p1 n/ N4 ?; b5 a好混亂,我都驚去賣咸鴨旦.....公仔箱論壇* Y3 [4 W9 y7 \2 h( S* n4 l1 K4 M% I) E
leekwoklam 發表於 2014-9-29 12:53 PM
0 a- f- p9 ^. x# stvb now,tvbnow,bttvbwww3.tvboxnow.com2 g: s7 Z; C! n
lamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說 ...
; f7 G/ C2 `2 c; [金田Sam 發表於 2014-9-29 11:36 PM
tvb now,tvbnow,bttvb" [3 _8 ?8 r5 A8 R6 f& y
係喎,真係會影響rating,可能要喺限期前修改數字添...
7 _7 x8 M- z0 `3 ^8 }5 ztvb now,tvbnow,bttvb4 N5 l$ U) [4 e# l
lamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" [9 {0 `4 s) e( J; r( B, l
大文細佬 發表於 2014-9-30 03:27 AM
3 k% ~1 g6 }7 T' T1 F$ n& ?9 s公仔箱論壇哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎...( z6 M8 L: x2 |& ^1 v
我冇罷課亦都唔主張...  y. K8 c! E- ]
嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' W6 E/ q4 D2 G0 l6 k  \6 @4 H9 _; f
頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥....
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有3個會去賣咸鴨旦。
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...
tvb now,tvbnow,bttvb; N: B4 B) j8 x9 I
哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎...
2 b7 f6 ]+ e) L- N: e我冇罷課亦都唔主張...tvb now,tvbnow,bttvb8 `, V( c+ o7 l
嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...
. C4 O$ ?$ ^' n頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥.... ...
, c: K2 |# S: H9 t! ?3 l4 N: Itvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-30 02:47 PM
% I' J1 e" V% o0 N" O公仔箱論壇1 F( N; E2 e  D' W
咁又係罷課唔係咁好.. 影響學生嘅學業.. 未來主人翁嘛! ... 其實我就覺得集體絶食可能仲會work啲... 國際一定會有回響... 就算無暴力振壓.. 民主國家都會一面倒幫爭取民主真普選嘅香港人!
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...www3.tvboxnow.com+ y$ w# z) w: a( b* `7 Z
大文細佬 發表於 2014-10-1 01:35 AM
( D0 U9 U& W% \- k5 ?tvb now,tvbnow,bttvb又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: D# S! g5 k0 U& {7 Y; y8 g3 z
www3.tvboxnow.com1 ^4 A- b4 ^4 B$ s# `9 S
而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......
# k2 R; d  }5 j; ^$ j% l1 V' `www3.tvboxnow.com
. Z- i  h+ ?! {" mtvb now,tvbnow,bttvb細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛......
7 _8 J9 e8 {0 j又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....www3.tvboxnow.com# z6 U" }$ M; o& ], f4 ]
9 U; `  H2 f2 @0 G% ]$ e
而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......www3.tvboxnow.com+ D/ W$ w9 N& {, X. ~

9 U/ G, h; d. C, T0 M1 ?細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛...... ...
1 `# `5 F/ P& x; R8 Dleekwoklam 發表於 2014-10-2 03:27 PM
4 X% t  L$ _) N  c% _, |) {www3.tvboxnow.com我是男觀眾但看後沒感覺
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# `, E4 E7 d- |- f; ^. i8 i+ w4 }, `
我是男觀眾但看後沒感覺
/ ]2 B, H9 U" @tvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2014-10-2 03:35 PM
4 c% Y0 u) g$ H8 H9 ~$ X9 G

) q! ?- M7 N7 Y; d8 ^7 F你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差??
+ g: ^) @) J) _; O/ f
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ Q  C8 R  B: X, l
你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差??
* b1 ?5 A* O+ n, W* u大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
5 A. d1 ?5 n  Y. |6 H. F1 K; Ctvb now,tvbnow,bttvb可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小
  L$ }/ c# ~' r) o! H6 t% h

, f! k$ ?% |, |/ o5 P& C, ftvb now,tvbnow,bttvb你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差?? www3.tvboxnow.com7 y0 k# u- \4 O8 [3 i" O
大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
8 u2 V) Z' a" n: Etvb now,tvbnow,bttvb其實係我個人問題啫,不過唔好誤會,我唔係對female冇反應,我都係正常男性一名。
1 S0 I& A8 J. H0 Y. W8 F: d. gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過我覺得睇Kobe跳脫衣舞仲開心好笑咁啫.......
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" C  c* t' u6 x9 I0 ^# L
可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小
$ M, A; L2 r0 H# x" ?% awww3.tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2014-10-3 03:18 AM
- h) e0 m. q9 I2 b$ x% ^* i( O公仔箱論壇哈哈,Kobe曾取笑佢係A-Cup.......8 E. S( G5 |+ r2 s2 T
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件