返回列表 回復 發帖
www3.tvboxnow.com# z0 h& E4 n% q5 X) _- E
维基百科www3.tvboxnow.com# G( F" s, g( x# }6 x0 @
觀音借庫,是中國民間信仰,又名觀音開庫。起源有說,觀音大士修道期間,500護法羅漢化身和尚,下凡為考驗觀音之修行,到觀音廟化緣討飯,觀音於是日農曆正月廿六大開倉庫,給和尚們享用齋菜,其餘食物留 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  E& @* f5 q3 g0 _# [) V0 K
Pedestrian_A 發表於 2014-9-23 03:58 AM
5 S* F9 G' g9 p" Y$ \唔該晒!
6 A$ u% o5 i3 _  N  nwww3.tvboxnow.com細佬,聽Pedestrian_A講解完,明嗎?公仔箱論壇0 `6 [  m5 P( d1 C  {* }+ ]% J+ Y
( G. A  h$ H" [. jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2944235
0 ^! B  P, c* O: WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我再補充少少吖。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% B7 b' J. I: _; l1 j+ t/ M
香港興借庫時每名善信會好似抽簽咁抽一個利是封,利是封內會有紅紙一張,並一早寫有一個銀碼,由幾十萬至幾億都有可能,例如抽中港幣1000000 ...公仔箱論壇8 t* D. b6 ~- b8 q' ]! r9 g( G
leekwoklam 發表於 2014-9-23 01:04 PM
) q) B* f, Y% h4 E5 |9 w4 S
tvb now,tvbnow,bttvb2 C6 O; i$ `* Q7 k0 I; \- C
即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無!
其實唔用套.. 可以食藥架嘛
公仔箱論壇. s* a; T; @+ Z0 C1 _
www3.tvboxnow.com! w2 _( a- Y* y* @, u8 y
即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...
3 Z( O' I- k6 @$ t$ Twww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
+ j1 K% w0 v% C7 `, h0 ~tvb now,tvbnow,bttvb下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  
其實唔用套.. 可以食藥架嘛  d9 I2 Y- e: W& @0 h; V
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
aftea2 _; Q. N3 b5 D" n3 y7 }
7 @) G. m: c# W6 M$ ~
十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning

after

pill

) A, {  ^0 |4 U& a5 Y公仔箱論壇
1 x9 {. L* V/ Y! Q- `即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...
2 j3 D$ F, U+ H1 @tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
6 A# k/ p& @. @3 e' F. o! tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。
aftea, f; s% x! C2 V- }( ?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. Z# A: d$ n8 \# {" t. p
十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill tvb now,tvbnow,bttvb1 S& A' G  Y8 M* n- b  \
mnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
2 g1 l2 [- B3 y9 v  d0 z* }* {9 b
O, Yeah, mnb兄好熟咁噃....你兩個搞嘢公仔好過癮
其實唔用套.. 可以食藥架嘛
9 F4 @4 J& Z& V5 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
" ]8 t$ h7 Y2 l& _8 i2 E1 i9 N% T
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?
' R3 b& \/ G" [0 ftvb now,tvbnow,bttvb. U3 X$ S% S" E# \  I
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
. |3 h5 [+ x7 e9 }下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  
5 C/ T+ s2 v% g3 BPedestrian_A 發表於 2014-9-24 04:05 AM
公仔箱論壇" p1 N4 _  o9 e$ p: C
1 B, S- p% V. x- v  m/ C: S
咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟
9 c8 Z) J4 o8 I# ?" R7 y. h9 Etvb now,tvbnow,bttvb我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?. p2 J. v' @$ I( o

" M2 z( X% f% D1 A2945301
# d* \: R# @; E5 E3 ]- _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
) r+ j8 }% L2 Ttvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb, q6 n$ n3 p0 K3 ]9 T0 R4 U
仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好
aftea
9 Z  h3 D- u' C* k公仔箱論壇公仔箱論壇: ~- _# q2 h/ S6 `; z% ]
十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill
% s2 M; A; a* i5 o5 D3 amnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
% ^( n/ O7 I: T; o' ]- @. l公仔箱論壇6 q) X, v& ?, I( t$ t
真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
! E1 O; Z) d# U  \9 j6 M) j哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。公仔箱論壇- P9 ~' K4 E# M( d) R
leekwoklam 發表於 2014-9-24 02:57 PM
2 w2 }* e4 U! O/ dtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ `( a  j6 Z' V; M5 Y: H9 ^$ t$ N
等我代寺廟答你.. 九出十三歸
: b4 D9 \& A9 Y2 ~( g: Jtvb now,tvbnow,bttvb我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?
& z: `$ D. i7 W$ {! m: S, _www3.tvboxnow.com
# O& C, r% T* j2945301* `7 r+ F6 j5 L, o
leekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說.
$ B, ]4 }0 {% ^8 K
- e: k2 c1 V% z, w/ C  l公仔箱論壇仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好
& I) K8 {1 T) K, E1 |* Z8 [5 x大文細佬 發表於 2014-9-25 02:03 AM
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.
! l6 t) v2 C% C+ n. U

$ i; `) G* k9 o* X$ X6 a* [真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
, c9 [! X1 ~' }+ F0 Z; E9 J公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
9 z1 T4 {/ `/ bwww3.tvboxnow.com) I7 _4 B( w- \+ w! a2 t
唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,
5 r( P; [5 m. cwww3.tvboxnow.com因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意   www3.tvboxnow.com) J# _( Y8 e3 N: s. M3 }4 N7 D2 }! j
話是話食呢D係好傷身架,因為成份係大劑量嘅hormone,一次食一粒,72小時內一粒搞掂

評分次數

• timmaxsing