返回列表 回復 發帖
原帖由 cc_wai 於 2006-8-1 02:19 PM 發表

咁之前買果d檠藥水咪冇用lor...:'(:'(
攻力,防力就用哂佢....其他d...我地:victory:(蝦條):victory:補返錢比你啦! :lol

至緊要做Q版....咁樣一齊玩大家都開心d嘛...:$
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-1 02:19 PM 發表

自己送返比自己隻寵物!!!:o
:o:o:o
原帖由 cc_wai 於 2006-8-1 02:19 PM 發表

咁之前買果d檠藥水咪冇用lor...:'(:'(
送返比你.....
比個數出來!;P

一齊Q下麻......:P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-1 02:21 PM 發表

咁要搵女仔名!!!

我一定支持!!!;P
咁使...照做阿仙奴球員之嘛...:victory:
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-1 02:20 PM 發表

未放息喎...邊有廿個咁多...:L
一時忘記左..SOR!!!

我搞搞佢先...
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-1 02:22 PM 發表

攻力,防力就用哂佢....其他d...我地:victory:(蝦條):victory:補返錢比你啦! :lol

至緊要做Q版....咁樣一齊玩大家都開心d嘛...:$
:$:$ 係咪架..

阿仙奴有女仔架咩??
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-1 02:24 PM 發表

我搞搞佢先...
我有10萬 , 你要我可以過比你
原帖由 cc_wai 於 2006-8-1 02:24 PM 發表

阿仙奴有女仔架咩??
係...有...
重女子聯賽第一.....勁過車仔..曼虫......

原帖由 cc_wai 於 2006-8-1 02:24 PM 發表

阿仙奴有女仔架咩??
無....阿仙奴女子球會就有....:L

不如你做Q版費比加斯啦! 佢又年青又靚仔! 幾好架!!

佢呢期紅添呀!! :victory:

阿仙奴有女仔架咩??
http://www.arsenal.com/squad.asp ... Staff&clid=4433

:victory::victory:

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-1 02:25 PM 發表

我有10萬 , 你要我可以過比你
不用了.麻煩晒你......

分左 2次出比你地 PM......

原本依度要 KEEP 好多分先用到功能......

無乜心水....:L
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-1 02:24 PM 發表

我搞搞佢先...
88888 :kiss:
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-1 02:33 PM 發表
無乜心水....:L
買利記啦 , 不過同sleeping買好過啦 , 自己人買來做咩:victory:
原帖由 彿印 於 2006-8-1 02:34 PM 發表

88888 :kiss:
多謝靚仔.......
:kiss: