返回列表 回復 發帖
我做咗.............神奇4俠....................隱形人~
'."`*•.¸V¸.•*´":'
   .♥babababy♥.
   '¸.•*´♥`*•.¸'
原帖由 babababy919 於 2008-7-28 01:01 PM 發表
老大~我做左手~~~都係唔好~做左腳好~
失蹤咁耐去左邊到玩
原帖由 afpd 於 2008-7-28 01:15 PM 發表

等了你很久了,你去了哪里?
想死我了。
你不在,我没压力没冲劲。
星期6.日要理個仔~~
原帖由 afpd 於 2008-7-28 01:15 PM 發表

等了你很久了,你去了哪里?
想死我了。
你不在,我没压力没冲劲。
你升得咁快~
原帖由 babababy919 於 2008-7-28 01:16 PM 發表
我做咗.............神奇4俠....................隱形人~
冇咁嚴重掛 我點會唔理你呢
點追~
去到600好似唔會升咁~
我都就離比ice.key超前啦 ,我現在再重複一次新規定給大家看,追到我級數的成員,每人要罰款1000萬寵物幣
原帖由 babababy919 於 2008-7-28 01:19 PM 發表
星期6.日要理個仔~~
你同我一样,都是要顾仔。
不用压力,我等你,今晚我才练功。
原帖由 bubu1109 於 2008-7-28 01:26 PM 發表
我都就離比ice.key超前啦 ,我現在再重複一次新規定給大家看,追到我級數的成員,每人要罰款1000萬寵物幣
不是吧老大,你叫我们去哪里印1000萬寵物幣给你。
你自己加油吧老大。
1000萬太少~
ice.key好有錢~起碼5千~
原帖由 babababy919 於 2008-7-28 01:36 PM 發表
ice.key好有錢~起碼5千~
原來baby你都睇中左ice.key(D寵物幣)好耐 ,1千萬寵物幣對ice.key不算多,剛剛是他一半身家
老大  我睡前看你还在。。。睡醒后你又在
老大 你会不会真是会升天啊
原帖由 hoong04 於 2008-7-28 01:47 PM 發表
老大  我睡前看你还在。。。睡醒后你又在
老大 你会不会真是会升天啊
現在我只是靠靈魂支持住,就離會散