返回列表 回復 發帖

回應 bubu1109 第 2459 篇文章

那我就不客气了.........
原帖由 ice.key 於 2008-7-28 04:09 PM 發表
你哋班狼呀...~~~~~~~~你哋想對我點...~~~~(副身家)
cccccccccccccc~自己諗!!
'."`*•.¸V¸.•*´":'
   .♥babababy♥.
   '¸.•*´♥`*•.¸'
你咁有錢~唔驚啦~
afpd~我就追到~你要快d~

2008-7-28星期一~足球貼士~(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
我以超4轉啦!幾時比刺客裝我啊?我現在只剩下英雄頭和英雄衫沒有啊!
骗伱+傷伱+气伱=喜歡伱
大家好,又係度吹水啊!!!
原帖由 lshb0810 於 2008-7-28 08:36 PM 發表
我以超4轉啦!幾時比刺客裝我啊?我現在只剩下英雄頭和英雄衫沒有啊!
我看過你寵物裝備,應該是欠劍同盔甲,已經給了你,你應該一早問我 ,成員開始多,我不可能每日看到大家升了多少級

下次有問題或者需要什麼在這裡問我,好多成員也在這裡幫忙
原帖由 bubu1109 於 2008-7-28 09:20 PM 發表

我看過你寵物裝備,應該是欠劍同盔甲,已經給了你,你應該一早問我 ,成員開始多,我不可能每日看到大家升了多少級

下次有問題或者需要什麼在這裡問我,好多成員也在這裡幫忙 ...
我只差1,2件就齊英雄跟聖騎
我要自已打回來
原帖由 xenos68 於 2008-7-28 09:24 PM 發表

我只差1,2件就齊英雄跟聖騎
我要自已打回來
好!!!有志气!!!我精神上支持你!!!
原帖由 bubu1109 於 2008-7-28 09:20 PM 發表

下次有問題或者需要什麼在這裡問我,好多成員也在這裡幫忙 ...
冇计咯,做老大系比较忙既咯!!!
原帖由 karchuan 於 2008-7-28 09:29 PM 發表

冇计咯,做老大系比较忙既咯!!!
我會盡力做好一點 ,感謝大家繼續支持