返回列表 回復 發帖
原帖由 xenos68 於 2008-7-28 03:25 AM 發表

嗯嗯...沒錯!!!
正因如此,我想問10號股可留過夜嗎
可以啦,現在入10號股不會輸,只是訓醒時可能賺小了
原帖由 karchuan 於 2008-7-28 03:29 AM 發表
我都系,就快升天啦!!!闷到死啊!!!
你不是有玩股票嗎
原帖由 bubu1109 於 28-7-2008 03:24 AM 發表

大家的確要小心身體,唔好學我 ,我差不多升天
是咯老大,我每次上网度见到你的,你不用休息吗??不搞到残晒,
唉!!!大家,有边一位系女黎既!!!
原帖由 ice.key 於 2008-7-28 03:37 AM 發表

他到10左右就去冬眠呀..~~~有時早d有時遲d...~~~

佢係老大呀...責任重大呀...~~~~
鐵人
原帖由 bubu1109 於 2008-7-28 03:32 AM 發表

可以啦,現在入10號股不會輸,只是訓醒時可能賺小了
有機會到40%嗎
原帖由 stephenhor 於 2008-7-28 03:34 AM 發表

是咯老大,我每次上网度见到你的,你不用休息吗??不搞到残晒,
做得幫主,當然不用休息 才怪 ,現在看鏡子時已經唔記得原來的自己
你地根本就系铁人黎既,吾使瞓既!!!厉害厉害!!!
原帖由 xenos68 於 2008-7-28 03:40 AM 發表

有機會到40%嗎
收市時一定到40%,你可以放心買完去睡覺 ,快D買啦,一陣升高時又賺小左
原帖由 bubu1109 於 2008-7-28 03:33 AM 發表

你不是有玩股票嗎
股票吾使监视住既,有人会推既!!!
原帖由 bubu1109 於 28-7-2008 03:41 AM 發表

做得幫主,當然不用休息 才怪 ,現在看鏡子時已經唔記得原來的自己
老大不易当,我们会帮你看着档口的了,放心啦
原帖由 ice.key 於 2008-7-28 03:37 AM 發表

他到10左右就去冬眠呀..~~~有時早d有時遲d...~~~

佢係老大呀...責任重大呀...~~~~
剛才我也只是睡了4小時