返回列表 回復 發帖
原帖由 bubu1109 於 2008-7-28 03:44 AM 發表

收市時一定到40%,你可以放心買完去睡覺 ,快D買啦,一陣升高時又賺小左
你看看股東名單
我一早買了 就在你附近

各位鐵人 小的去睡了

回應 ice.key 第 2387 篇文章

你系女???系吾系啊,冇点我喔!!!如果系女,吾瞓好易残咯!!!
我仲吾瞓个眼就快跌出黎啦!!!瞓醒先至倾过!!!大家晚安!!!
原帖由 ice.key 於 2008-7-28 03:52 AM 發表

哈哈....我早上才瞓呀...~~~加上我的樣子年青......26years old買煙仲俾人check id card呀...~~~(常俾人誤會不足18......)(無奈)
26歲買煙重比人查身分證 ,這是得天獨厚呀,重話無奈
原帖由 ice.key 於 2008-7-28 03:52 AM 發表

哈哈....我早上才瞓呀...~~~加上我的樣子年青......26years old買煙仲俾人check id card呀...~~~(常俾人誤會不足18......)(無奈)
你厉害,我吾得啦,眼就快跌出黎啦!!!晚安!!!

回應 ice.key 第 2391 篇文章

ice.key你是那里人??karchuan你呢?
原帖由 bubu1109 於 2008-7-28 03:56 AM 發表

26歲買煙重比人查身分證 ,這是得天獨厚呀,重話無奈
有可能,巨人细鬼大呢!!!
原帖由 stephenhor 於 2008-7-28 03:56 AM 發表
ice.key你是那里人??karchuan你呢?
我同你一样咯!!!

回應 karchuan 第 2398 篇文章

oooo 马来西亚,那个negeri?