返回列表 回復 發帖
点解female 都是frmHK ? male frm malaysia 喀
原帖由 ice.key 於 2008-7-28 04:00 AM 發表

當你alway 買煙買六合彩都俾人查你就會無奈...~~~我記得我23那年去超市buy 煮食用的酒都俾人查....~~~俾我d fd笑到我而家呀...~~~唉...
哈哈哈!!!你地香港太过严左!!!吾似我地马来西亚甘松懈!!!
原帖由 ice.key 於 2008-7-28 03:57 AM 發表

from hk..
原來同我一樣
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 stephenhor 於 2008-7-28 04:00 AM 發表
oooo 马来西亚,那个negeri?
系雪兰莪州,你呢???
马来西亚要钱钱钱嘛!!!发钱寒啊!!!
原帖由 bubu1109 於 2008-7-28 04:03 AM 發表

原來同我一樣372375
你都系香港人?甘你男定女???

回應 karchuan 第 2405 篇文章

KL sri damansara 你selangor 边度??
原帖由 stephenhor 於 2008-7-28 04:05 AM 發表
马来西亚要钱钱钱嘛!!!发钱寒啊!!!
甘你边一个州???
原帖由 ice.key 於 2008-7-28 04:00 AM 發表

當你alway 買煙買六合彩都俾人查你就會無奈...~~~我記得我23那年去超市buy 煮食用的酒都俾人查....~~~俾我d fd笑到我而家呀...~~~唉...
你就好啦,因為樣子年輕才給人笑,我和你相反樣子已經變到7老8十
吾好打马来文呵!!! 巨地吾识梯啊!!!
原帖由 karchuan 於 2008-7-28 04:05 AM 發表

你都系香港人?甘你男定女???
我是男仔啦
原帖由 bubu1109 於 2008-7-28 04:07 AM 發表

你就好啦,因為樣子年輕才給人笑,我和你相反樣子已經變到7老8十
你有冇点我,你有甘鬼死老!!!顶多卑20几岁!!!
吉隆坡 SRI DAMANSARA 你雪兰莪州边度?
原帖由 stephenhor 於 2008-7-28 04:06 AM 發表
KL sri damansara 你selangor 边度??
我住系巴生咯!!!得闲温我饮茶啦!!!